Grażyna_Kudła Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 zatęsknisz do ciepła wschodzącego w kominku zielonym promykiem ognia gdy krew przekroczy dozwoloną prędkość omijając za i przeciw w wąskim tunelu zabraknie miejsca na światło roztrwoniony czas przeznaczony na życie podsunie żółty grosz za rachunek
Pan_Biały Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Graża dobry wiersz o trasie życia pozdrawiam r
Grażyna_Kudła Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam ślicznie dziękuję za wgląd i pogląd:) ślę ciepełko Graża :)))
Grażyna_Kudła Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam serdecznie wiernego czytelnika dziękuję za czytanie i ... ładne ślę ciepełko :)
krzysztof marek Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 zatęskniłem. "roztrwoniony czas przeznaczony na życie podsunie żółty grosz za rachunek" i trzeba wziąć... piękny wiersz Grażynko. pozdrawiam serdecznie :)
teresa943 Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 ojejej, już tęsknię do ciepła przez tę tęsknotę nie zasnę! Widzisz, coś narobiła? :):) a puenta "odlotowa"... z żółtym groszem...sygnał do myślenia, więc idę myśleć o... "roztronionym czasie" :):) cieplutko Grażynko - Krysia
Grażyna_Kudła Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Krzysiu trzeba... choćby i ten marny grosz, co może czasem zalśni, albo olśni... :) ślę ciepełko i miłej nocki życzę
Grażyna_Kudła Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu droga spróbuję jakoś to naprawić: jeśli uda się wirtualnie to posyłam Ci moc ciepła:) ...i cieplutko zaśniesz no i teraz ja nie zasnę, bo będę myślała, czy dotarło:) dziękuję ślicznie za "odlotową" - hmm, odlotowa, z czymś to mi się kojarzy, ach wiem, z Krysią Czarodziejką! :))) miłej nocki Grażyna
bestia be Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 całość bez komentarza, gdyz taka poezja nie potrzebuje już wsparcia na arkadach gwiazd roztrwoniony czas przeznaczony na życie podsunie żółty grosz za rachunek to już wyższa klasa wiec zamilczę , ale schylę głowę szacuneczek i bużka be
teresa943 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu droga spróbuję jakoś to naprawić: jeśli uda się wirtualnie to posyłam Ci moc ciepła:) ...i cieplutko zaśniesz no i teraz ja nie zasnę, bo będę myślała, czy dotarło:) dziękuję ślicznie za "odlotową" - hmm, odlotowa, z czymś to mi się kojarzy, ach wiem, z Krysią Czarodziejką! :))) miłej nocki Grażyna zaczarowałaś! spałam "odlotowo" odlotowo powracam rankiem słonecznym proszę napisz kolejny wierszyk :):) miłego dnia!
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bestio to ja chylę głowę, by nie stracić pokory, po tym co napisałeś pod moim wierszem, aczkolwiek dziękuję serdecznie za przemiły komentarz no, buźka:))) ślę ciepełko Grażyna
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu droga spróbuję jakoś to naprawić: jeśli uda się wirtualnie to posyłam Ci moc ciepła:) ...i cieplutko zaśniesz no i teraz ja nie zasnę, bo będę myślała, czy dotarło:) dziękuję ślicznie za "odlotową" - hmm, odlotowa, z czymś to mi się kojarzy, ach wiem, z Krysią Czarodziejką! :))) miłej nocki Grażyna zaczarowałaś! spałam "odlotowo" odlotowo powracam rankiem słonecznym proszę napisz kolejny wierszyk :):) miłego dnia! Krysiu teraz to ja za Tobą nie nadążam, jesteś po prostu... odlotowa a wierszyk pewnie jakiś wyskrobię, chociaż mam tak czasami, że gdy coś napiszę, to czuję taką pustkę, jakby to był... odlot mojej mocy twórczej:) sie postaram :))) ślę ciepełko Grażyna
Judyt Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 sygnalizacja porównanie do pieniądza? tak to czytałam, zastanowienie: czy nie ważniejsze sa wyższe wartości, ciekawe zestawienie, choć człowiek powinien powiedzieć sobie stop, żeby się w tzw. pędzie nie zapędził, gonienie zawsze do ciepła 'chcialbym być balwanem śniegowym białym panem w dłoni trzymać parasol.." w myśl piosenki, którą obecnie słyszę, uwaga:aby się nie rozpuścić(; J. serdecznie(:
gamini Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Ja tęsknię za ciepłem już w listopadzie i kominek to mało. Fajnie. Pozdrawiam.
Magda_Tara Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 zatęsknię piękny wiersz, jak u Ciebie...nie dziwi nic :))
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Judyt jak to w życiu, człowiek zawsze do czegoś pędzi i jeśli nie opamięta się w porę, dzieli los ćmy w płomieniu... albo tak Twoimi słowami: "uwaga, aby się nie rozpuścić..." dziękuję za zatrzymanie serdecznie pozdrawiam :) Grażyna
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. trudno o pokorę, gdy się czyta takie wpisy... dziękuję madziu :) pozdrawiam serdecznie Grażyna
Grażyna_Kudła Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Gamini ja nawet nie mam kominka...:) dziękuję za czytanie i za fajnie pozdrawiam ciepło :) Grażyna
Rekomendowane odpowiedzi