aluna Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 na lodowej krze płynę z nurtem próbuję przeskoczyć na brzeg zdrętwiała jak posąg lodowy szukam wsparcia pośród wnętrza przytuliska jak pies odmawiam modlitwy które znam resztę słów dodaję od siebie znikam na trochę ,polecę daleko gdzieś tam gdzie mnie nie znają może parę przyjaciół klękających powrócę ptakiem błąkającym się między żebrami Adama pozostała wiara i szczerośc
bestia be Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Aniu wiersz jest piekny teraz nie mam czasu na głęboką analizę , więc wrócę do niego, gdyż podoba się, sercem pisany ale muszę jednak zatopić się w nim szacuneczek be
aluna Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje bestio za czytanie ! Oczekuję obiecanego powrotu! Serdecznie! Ania
andrejch Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 przypominasz mi moja znajomą... np się nie znamy ? ;] tez ma podobne mysli. No i ja takze zostałem z wiara zwłaszcza po PPT ;]
aluna Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje Andrzeju za...tym bardziej że znasz osobę ,która czuje i myśli jak ja! Miło mi ...baaaaaardzo! Serdeczności! Ania
bestia be Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 na lodowej krze płynę z nurtem próbuję przeskoczyć na brzeg--- przeskoczyć, tylko przez nie na ,,skoczyć" owszem zdrętwiała jak posąg lodowy szukam wsparcia pośród wnętrza przytuliska jak pies odmawiam modlitwy które znam resztę słów polecam od siebie---polecam nie, może ,,dodaję", gdyż je znasz znikam na trochę ,polecę daleko gdzieś tam gdzie mnie nie znają może parę przyjaciół klękających ,, parę " nie kilku klęczących przyjaciół powrócę ptakiem błąkającym się między żebrami Adama( a śpiewem ptaków) to w nawiasie zbędne wybaczcie szczerość----- tak bym zakończył,, pozostała wiara i szczerość" ona pozostała z wiarą to moja sugestia, zrób jak uważasz, co do wątku przesłania nie mam zastrzeżeń SUPER Mówiłem, że wrócę i myślę iż bardzo ciekawie piszesz szacuneczek i miłej nocki niedobra bestia pa
Wilcza Jagoda Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bestyja zrobiła swoje i słusznie, może i ja coś 'wtronce' alunko, że jesteś szcera aż do bólu, nie znaczy że musiz wszystko dopowiadać, buziole i pomyśl :))))
H.Lecter Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 wybaczcie szczerość ona pozostała z wiarą Wiara, to na pisanie za mało, peelka niemiłosiernie zasmarkana... Wiersz słabiutki.
nAzGuL22 Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niemiłosiernie się uśmiałem :) Ale żeby nie było, i tak jest lepiej niż jeszcze rok temu. Ale to w dalszym ciągu za mało. Pozdrawiam
aluna Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje bestoi be ...za! Serdecznie! Ania
aluna Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bestyja zrobiła swoje i słusznie, może i ja coś 'wtronce' alunko, że jesteś szcera aż do bólu, nie znaczy że musiz wszystko dopowiadać, buziole i pomyśl :)))) Dziękuje za czytanie Jagodo! A szczerość ...tak juz mam ! Pozdrowienia! Ania
aluna Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A peel obraża nie tylko ulubioną dyscypliną ...ale epitetami.... Wstyd ,,,jak na narcystycznego poetę....!!!
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Aniu, tym razem słabawo. Zabierz to i popracuj. Pozdrawiam.
aluna Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niemiłosiernie się uśmiałem :) Ale żeby nie było, i tak jest lepiej niż jeszcze rok temu. Ale to w dalszym ciągu za mało. Pozdrawiam To już coś...! Pozdrawiam wymagającego poetę!
bestia be Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Alunko ten wers o zebrach to mistrzostwo liryki mawiaja ten sie smieje co się smieje ostatni szacuneczek super metafora bestia
aluna Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za czytanie! To taka chwila ,,,,przemyślenia co ze ....! Nie zawsze jesteśmy na topie psychicznym...? Pozdrawiam! Ania
aluna Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miko poczytać...taki post! Serdeczności! Ania
M._Krzywak Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Sprawa wygląda tak - drugi wers to jakieś językowe nieporozumienie. Porównanie "przebijającego się" posągowego podmiotu lirycznego jest po prostu błędne. Potem wiersz nabiera oddechu, ale to jest taki oddech, hm, krótki. Gafy są, a te gafy to i dobrą myśl zabiją. Z przestrogą na przyszłość... Pozdrawiam.
Lady_Supay Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za czytanie! To taka chwila ,,,,przemyślenia co ze ....! Nie zawsze jesteśmy na topie psychicznym...? Pozdrawiam! Ania Fakt, niestety nie zawsze "jesteśmy na topie psychicznym"- ale jak nie jesteśmy, to piszmy do szuflady. Później do utworu wróćmy, poczytajmy, a jak wena najdzie obróbmy i umieśćmy w ODPOWIEDNIM dziale. Z pozdrowieniem.
bestia be Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 na lodowej płynę krze próbuję skoczyć na brzeg zdrętwiała jak posąg lodowy szukam wsparcia pośród przytuliska jak pies odmawiam znane modlitwy resztę słów dodaję od siebie znikam na trochę polecę daleko gdzieś tam gdzie mnie nie znają może kilku klęczących przyjaciół powrócę ptakiem błąkającym się między żebrami Adama pozostała wiara i szczerość tak mi się wydaje najlepiej, gdyż tam miałaś w 2 wersie napisać skoczyć, a ja napisałem ,ze czasownik przeskoczyć nie pasuje, gdyż przeskoczyć można przez coś szacuneczek Aniu zawsze liczy sie sens w wierszu, myśl , motto itp skoro ono jest trafne to niuansami się nie przejmuj , gdyż od tego sa ludzie co dokonują analizy, korekty, grafiki itp jeszcze się taki pisarz nie urodził, by napisał np książkę bez błędów stylistycznych, logicznych itp zapamietaj Twoje wiersze można zmienić, gdyż są Super. buzka szacuneczek be Ostatnio edytowany przez aluna (Dzisiaj 20:13:05)
Rekomendowane odpowiedzi