kuba skawa Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Nie bądź bezpieczny. Poeta pamięta" ;) Dziękuję.
zak stanisława Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. je dynakowi sie nie wybacza prędkości:P
kuba skawa Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. je dynakowi sie nie wybacza prędkości:P Teraz już wiem ;)
Nata_Kruk Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 "kiedy brakuje mi słów słucham jak przesypują się moje wiersze wchodzę w rozkołysaną przestrzeń pomiędzy w której coraz łatwiej zabłądzić i kiedy spotykam tam Ciebie kimkolwiek jesteś wiem że oboje kłamiemy" ... a to dla mnie... :) Pozdrawiam.
kuba skawa Opublikowano 2 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już mnie zaczyna niepokoić, ta sympatia do kłamiącego peela... :))
dzie_wuszka Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Druga się wkurzy ;) obraźmy ją jeszcze bardziej! może sobie pójdzie sama! ;)
kuba skawa Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Druga się wkurzy ;) obraźmy ją jeszcze bardziej! może sobie pójdzie sama! ;) O nie, nie wciągaj mnie w swoje igraszki z nabuzowaną tygrysicą !
dzie_wuszka Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. obraźmy ją jeszcze bardziej! może sobie pójdzie sama! ;) O nie, nie wciągaj mnie w swoje igraszki z nabuzowaną tygrysicą ! łi tam, zaraz tygrysicą. z takim przedęciem i przerysowaniem egzystencjalnym, nie doskoczyłaby nawet do parapetu. brzydka ta druga jest, nudna, bardziej sztuczka niż sztuka włala :]
kuba skawa Opublikowano 3 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O nie, nie wciągaj mnie w swoje igraszki z nabuzowaną tygrysicą ! łi tam, zaraz tygrysicą. z takim przedęciem i przerysowaniem egzystencjalnym, nie doskoczyłaby nawet do parapetu. brzydka ta druga jest, nudna, bardziej sztuczka niż sztuka włala :] Też nie lubię Gombrowicza - jedynaka ;) Tygrysica "spróbowała" parapetu i obiła sobie pysk...
dzie_wuszka Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 to nie kwestia lub, czy nielubienia gombrowicza. nie lubię efekciarstwa ponad efektem :)
kuba skawa Opublikowano 4 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...przecież pisze jak wół, że wzmiankowana kocica obiła sobie pysk :)
Pan_Biały Opublikowano 4 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2010 największym wrogiem człowieka jest ona sam i nie trzeba daleko patrzeć, wystarczy lustro co niektórym własne ręce wymierzą policzek a oczy nie są zwierciadłem tylko bezkrwawą mendą kiedyś coś takiego się napisało, znalazłem i w formie komentu daję Twój wiersz dobry pozdrawiam r
kuba skawa Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. :)
kuba skawa Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to se wiersze pogadały ze sobą :)
Rekomendowane odpowiedzi