a._mrozinski Opublikowano 29 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Z poezji nie można było wyżyć chyba nigdy, więc poeta chcąc nie chcąc musiał wykonywać jakiś sensowny zawód. Ciekawi mnie gdzie obecnie pracują forumowicze. Banki? Wydawnictwa? Szkoły?
Monoke Takahashi Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ee, ja tam się uczę jeszcze i do pracy mi dalekooo. Dopiero I Liceum... Noale, jesli chodzi o kasę. Kosmetyki rozprowadzam ;D haha, prawie jak dilerka ;p
M._Krzywak Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Mógłbym o tym książkę sensacyjną napisać...
aluna Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Ja również,i z wątkami komediowymi! A tak na poważnie ,pisze jak się da i gdzie się da ,,,ostatnio pisałam wątek ,,,w autobusie!Haaaa! Już kiedyś pisałam ...najlepiej bym nagrywała ,,,na dyktafon ooooooooooo nocą! Pozdrawiam autora ciekawego wątku na forum! Ania
a._mrozinski Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Znaleźliby się czytelnicy.
Tomasz_Piekło Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Temat ciekawy, ale ludzie nie chcą publicznie mówić gdzie pracują, i w sumie się nie dziwię. Jest tu pewnie całkiem spora liczba nauczycieli, a większość to licealiści i studenci.
egzegeta Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Tomaszu, nie bój nic emeryci też są
f.isia Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. się wyżywa ;)
Magda_Tara Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;D i hutnicy i górnicy tramwajarze i tokarze i żołnierze i szlifierze oraz ja :D
Marcin B Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Jeszcze studia ;) A na przyszłość marzy się jakiś zawód związany z pasją, najlepiej taki mało wymagający, żeby było dużo czasu na pisanie wierszy :D
Magda_Tara Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. górnik! nie mają teraz pracy! i dużo czasu na pisanie :)) mają
a._mrozinski Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marzenia podobne do moich. Pracuję co prawda obecnie w klubie kultury w niewielkim wymiarze godzin. A w przyszłości - zobaczymy. Nie bardzo wiem dlaczego ktoś mógłby ukrywać gdzie pracuje. No, chyba że pisze wiersze o wrednym szefie. Wtedy lepiej milczeć.
krzysztof marek Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;D i hutnicy i górnicy tramwajarze i tokarze i żołnierze i szlifierze oraz ja :D i urzędnicy darmo jedzący :D
Tomasz_Piekło Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marzenia podobne do moich. Pracuję co prawda obecnie w klubie kultury w niewielkim wymiarze godzin. A w przyszłości - zobaczymy. Nie bardzo wiem dlaczego ktoś mógłby ukrywać gdzie pracuje. No, chyba że pisze wiersze o wrednym szefie. Wtedy lepiej milczeć. Też tak chciałem kiedyś, chłopaki;) Ale czy to się da wyżyć, utrzymać rodzinę z takiej pracy?
a._mrozinski Opublikowano 30 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2010 Da się utrzymać, jeżeli praca jest nadzwyczaj dobrze płatna. Ktoś zna może taki zawód? ;) ja nie (no, poza jednym, tym najstarszym).
Magda_Tara Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D chyba nie masz szans. duża konkurencja - napływowa. :))
Kolos94 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Ja jeszcze jestem uczniem a poza tym nie mam żadnych dochodów z poezji. Przecież ja nic nie wydaję :)
w łodzi mierz Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 A ja pracuję na roli.
M._Krzywak Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Na poezji jak do tej pory zarobiłem: 1) 100 pln 2) 2 podkoszulki 3) 1 obiad Jakbym policzył wydrukowane plakaty, książki, telefony, degustacje, myślę, że 3/4 tysiące poszły w ...
a._mrozinski Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I alkohol zapewne.
Rekomendowane odpowiedzi