Koval_ZNowin Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 za oknami nieszczęścia dobrane w pary poloneza tańczą i ironicznie chcą się bawić za nimi nierozwagi grabarza wprawiają w stan siwienia zima dla niego ciężki kawałek chleba ziemia jest twarda kolejna katastrofa nie wywoła łzy skała deszcz dopiero siąpi
bestia be Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 ciekawy wiersz jednak u ciebie wiadomo co jest za oknem serdecznie be
Koval_ZNowin Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie, nie chodziło mi że u Ciebie nie wiadomo tylko ogólnie nie wiemy czasem co się za nim kryje:) pozdrawiam serdecznie
krzysztof marek Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 "nierozwagi grabarza wprawiają w stan siwienia" ten fragment mi się szczególnie podoba. wiersz ciekawy, jak to zwykle u Kovala. pozdrawiam serdecznie :)
Koval_ZNowin Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi to słyszeć:) pozdrawiam serdecznie:)
Pan_Biały Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 ciężko wchodzi dla mnie to jest o całym pogodowym chaosie który ogarnia ziemię inaczej nie umiem na niego spojrzeć zaciekawił pozdrawiam r
Judyt Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 mm..pesymistyczny z goła, lecz to siąpienie w puencie i delikatność wszystko wyjaśnia, fajnie z emocjami Ci się udaje komponować J. serdecznie
teresa943 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. refleksyjny wiersz wprowadza w stan zamyślenia / istotnie nie możemy przewidzieć co "za oknami" / wydarzenia po prostu zaskakują (choćby trzęsienie ziemi) / smutny klimat rozjaśnia nikła nadzieja, że jednak... choć "deszcz dopiero siąpi" / ładnie piszesz :))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi