Waldemar Talar Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 kto zamyka drzwi bezkarnie w korytarzu zwanym życie za którymi umierają nie spełnione ludzkie sny a może to nie ktoś tylko czas i los się bawi a my bojąc się prawdy kogoś o to oskarżamy również bezkarnie
Waldemar Talar Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Wielkie dzięki dla Krystyny za pomoc warsztatową .
Magda_Tara Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Czas i Los ma setki imion, ale jest :) cóż powiedzieć...przypadek mnie tu rzucił - nie żałuję
Tomasz_Biela Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 fajnie że wróciłeś / proste, Twoje, lekko pretensjonalne ale słuszne / i o to chodzi / pozdrawiam t
kuba skawa Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 a my bojąc się prawdy kogoś o to oskarżamy również bezkarnie Z tą bezkarnością różnie bywa, świat jest pełen samotnych (ukaranych) frustratów ;)
Baba_Izba Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Nie zawsze, nie wszyscy, ale lubimy tłumaczyć, że to on, oni - nie ja! Mądrze piszesz, serdecznie pozdrawiam - baba
Pan_Biały Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 najłatwiej zwalić winę na innych, wtedy czujemy się święci prawdziwy wiersz Waldemarze napisałeś bez fajerwerków ale z konkretami pozdrawiam r
Sylwester_Lasota Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 przypisując życiu korytarz, a korytarz ujmując jako życie, już go nazywasz, więc moim zdaniem, "nazywanym" jest zbędne. może, po prostu, w korytarzu życia? poza tym, moim zdaniem, OK :). pozdrawiam i do poczytania :)
krzysztof marek Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 hm. "czas i los" czyli kto? ten którego oskarżamy. pretensje do niewiadomo kogo są krzykliwe bo bezkarne. mądry wiersz. pozdrawiam serdecznie Waldemarze :)
Bea.2u Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 ciekawe obrazowanie, refleksja, ale forma mnie nie przekonuje. wiersz prosi się o dopracowanie. msz. Pozdrawiam :) /b
bestia be Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 podoba sie ta refleksja nic nie pozostaje powiedzieć super serdecznie be
Bolesław_Pączyński Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest ok, pozdrawiam. I czy kiedyś się dowiemy póki starczy serca bicia, chyba kiedy odejdziemy tam po drugiej stronie życia.
Waldemar Talar Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobry wieczór Magdo - cieszy mnie że nie żałujesz tych odwiedzin. Zgadzam się z tym co napisałaś . Dzięki za wgląd i kom. miłej nocy życzę
Waldemar Talar Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Tomaszu - ja również bardzo się cieszę że zaglądasz do mnie i zawsze zostawiasz po sobie miły ślad . Więc wypada mi bardzo podziękować ci za to - Bardzo szczerze wiec dziękuję . pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Kubo - dziękuje za odwiedziny i kom. Tak jak napisałeś - z bezkarnością tak bywa - zgadzam się z tym . życzę dużo ciepła w tej bardzo zimowej nocy
Waldemar Talar Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj miła Babo - fakt - nie wszyscy - ale większość - może - nie lubi tylko porostu sama się zmusza do takiego zachowania . Ale dlaczego - tylko oni wiedzą nie my . Dzięki wielkie za odwiedziny i zadumę - czego dowodem jest kom. miłego dużo życzę
Waldemar Talar Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się bardzo Panie Biały że wyszedł taki jak napisałeś w kom. czyli bez owijania ale prawdziwie . Miło że zajrzałeś i pozostawiłeś coś co bardzo cenię . pozd. i życzę spokojnej nocy .
Waldemar Talar Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj - dzięki za szczery kom . - chodzi mi o ten korytarz . Cieszy mnie że wart poczytanie - oraz że odwiedziłeś . życzę ciepłych snów
Waldemar Talar Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Krzysztofie - cieszę się że wiersz zatrzymał i zmusił do zastanowienia ... Dziękuje za odwiedziny i pozytywną ocenę . Równie szczerze i ciepło pozdrawiam
Waldemar Talar Opublikowano 27 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Być może masz rację - z tą formą - więc głebiej pomyślę co z tym fantem zrobić A tym czasem bardzo dziękuje za szczerość pozdrowienia oraz za odwiedziny . pozd.cieplutko by milej ci było tej bardzo zimowej nocy .
Rekomendowane odpowiedzi