Agata_Lebek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 przesypujesz słowo z lekka jakby bez wysiłku którymkolwiek nowym coraz bardziej pewny i świadomy swego gradienty światłowody ułożone dni jak snopki lub kryształki kwarcu przez kapilarę klepsydry w niezawodną imigrację każdego jutra
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Czytam, czytam.....udaję że nie widzę tego fragmentu. "ułożone dni jak snopki lub grudki kwarcu" Czytam jeszcze raz i pozdrawiam. Krzysiek
bestia be Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Już pisałem o wierszu podoba się Agato mam jednak 1 ale odnośnie formy, to radziłbym od spójnika ,,i" przenieść ten długi wers jako następny wtedy strofa będzie 6 wersowa i pozostała część w dwu wersach też tworzy 6 wersów, taki zapis będzie miał uzasadnienie również graficzne Jednak nie zmienia to faktu, że wiersz jest ponadczasowy, gdyż zawiera myśl przewodnią oraz przesłanie do czytelnika. Serdecznie be
Wilcza Jagoda Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ALEŻ NASZPIKOWAŁA WYRAZAMI TRUDNYMI :) rozeznać się najpierw nada, no cóż niegramotna jestem w tej dziedzinie ale wiersz efektowny Agato słodkich snów
Agata_Lebek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy "udaję że nie widzę" oznacza że ten fragment nie bardzo dla Ciebie Krzyś? Mów szczerze :)) Dziękuję za czytanie z ciepłym pozdrowieniem.
Agata_Lebek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dobra rada Bestio, już przerzuciłam do następnej linijki :) Dziękuję za wnikliwość i ładny odbiór. Pozdrawiam :))
Agata_Lebek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ALEŻ NASZPIKOWAŁA WYRAZAMI TRUDNYMI :) rozeznać się najpierw nada, no cóż niegramotna jestem w tej dziedzinie ale wiersz efektowny Agato słodkich snów Nie takie znowu trudne, tylko pora późna ;) Miło, że zaglądasz Jagodo. Dziękuję. Pozdrawiam.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Mówię szczerze, ten fragment dla mnie jest zbędny. Nie pasuje mi do całości. Ale to tylko moje skromne zdanie. Pozdrawiam w zimowo-bluesowym nastroju www.youtube.com/watch?v=CAurTXdNMvA Krzysiek
Agata_Lebek Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Lubię Twoje skromne zdanie :) Pomyślę jeszcze, u mnie też to trwa dłuższą chwilę ;) Dziękuję za link muzyczny. Tego nigdy dość, jutro doślę coś od siebie ;) Dobrej nocy :))
Bernadetta1 Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 ja bym Agatko z lekka zamieniła na ,,lekko"' przemysl sobie...jeszcze wroce poczytac :)pozdrowki ciepłe:)
Magda_Tara Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 bardzo ładne i bliskie Agaś :D :))
Dawid D. Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 nie wydaje Ci się, że tekst jest aż nad to przeładowany? przeczytałem go kilka razy na głos i niezła awaria, ściskoszczęk z językołamaniem
Agata_Lebek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Był na W, nikt na to nie zwrócił uwagi, więc poczekam jeszcze na inne opinie. Dziękuję B. ;) Wracaj :)) Pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam dwie wersje tego wiersza ;) Jedną już masz, to jest ta druga :)) Dzięki Magu kochany, że jesteś. Pozdrowienia z buźką.
Agata_Lebek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może masz coś nie ten tego ten z dykcją ? Ja czytam go na głos bez problemu :) Dziękuję za wskok ;) Pozdr.
zak stanisława Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może masz coś nie ten tego ten z dykcją ? Ja czytam go na głos bez problemu :) Dziękuję za wskok ;) Pozdr. ponieważ znajome sa wyrazy dla ciebie, kto nie używa takich ma problemy, przyznam się że też musiałam ze dwa razy, ale lubię ponieważ poznawanie to moja specjalnośc :) dzięki temu zahaczam w wikipedii o kilka nowych zwrotów :)))) więc, PLUSEm cię żegnam :)) i cmoook
Bea.2u Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to chyba jakaś kpina !
Agata_Lebek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to chyba jakaś kpina ! to jest komentarz do wiersza? rzeczywiście kpina.
Agata_Lebek Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może masz coś nie ten tego ten z dykcją ? Ja czytam go na głos bez problemu :) Dziękuję za wskok ;) Pozdr. ponieważ znajome sa wyrazy dla ciebie, kto nie używa takich ma problemy, przyznam się że też musiałam ze dwa razy, ale lubię ponieważ poznawanie to moja specjalnośc :) dzięki temu zahaczam w wikipedii o kilka nowych zwrotów :)))) więc, PLUSEm cię żegnam :)) i cmoook dzięki Staś :))
Bea.2u Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to chyba jakaś kpina ! to jest komentarz do wiersza? rzeczywiście kpina. to odpowiedni komentarz do tego tekstu. zdecydowanie lepszy od twojego ograniczającego się do jednej literki: "błąd - minus" - to faktycznie były wyżyny i horyzonty komentatorskie. więc.. mojego się nie czepiaj i naucz się przyjmować również negatywne komentarze. /b
Rekomendowane odpowiedzi