HAYQ Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Chyba nic sensowniejszego nie wykrztuszę.... ;) No i... czytało mi się... nie dla wszystkich stracza wielkiego świata. .....hmm... starcza, a może wystarcza wielki świat..? Pozdrowię... :) Mnie tam starcza, jeszcze... co mam, Nato. :) Chyba, że mnie ktoś bardziej przekona ;) Dziękuję za wizytę, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja tam lubię wioski Oxyvio, ale takie dzikie i góry... lubiłem (jak to koziorożec) ;) Dzięki, że zajrzałaś, pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sie nie obrażam, fcale (oj, ta druga strona mnie zaintrygowała) ;)) również serdelecznie :)
bestia be Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Cywilizacja natura ciekawe spojrzenie na swiat podoba się serdecznie be
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wybroniłeś się i słowa Twoje :) Pozdrawiam
Oxyvia Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja tam lubię wioski Oxyvio, ale takie dzikie i góry... lubiłem (jak to koziorożec) ;) Dzięki, że zajrzałaś, pozdrawiam Ja też lubię wioski, ale dzikie - nie cywilizowane! (Jak to lew). ;-)
HAYQ Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wybroniłeś się i słowa Twoje :) Pozdrawiam no dobra, niech Ci będzie :) Do miłego.
HAYQ Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bestio be, za odwiedziny. Również serdecznie.
HAYQ Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja tam lubię wioski Oxyvio, ale takie dzikie i góry... lubiłem (jak to koziorożec) ;) Dzięki, że zajrzałaś, pozdrawiam Ja też lubię wioski, ale dzikie - nie cywilizowane! (Jak to lew). ;-) no właśnie niecywilizowane... MNIAM :)
Bernadetta1 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 typowa kobieta ze mnie;)zwabił mnie tytuł i wparowałam:)...a tu niespodzianka nie ten klimat, ale wiersz bardzo fajny...choc nie taki jak sie spodziewałam;)pozdrowki
HAYQ Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Watamu w języku suahili znaczy "słodkie miejsce". Niestety, tylko dla turystów. No tak, chyba nie da się nic dosłodzić, ale dzięki Bernadetto, że zajrzałaś. Pozdrawiam.
Tomasz_Biela Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 mądry i z dobrą realizacją / pozdrawiam t /
HAYQ Opublikowano 21 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Tomaszu za zagląd Pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Wiersz ma rację - nie dla wszystkich starcza ten niby wszystkich świat ... Bardzo mądry i solidny wiersz. pozd.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właściwie wyłuskano już z wiersza wszystko - jest dobry czytam go głośno i spostrzegam swoistą rytmikę (melodyjność) gratulacje pozdrawiam Jacek
HAYQ Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Waldku za komentarz i wizytę, pozdrawiam serdecznie.
HAYQ Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właściwie wyłuskano już z wiersza wszystko - jest dobry czytam go głośno i spostrzegam swoistą rytmikę (melodyjność) gratulacje pozdrawiam Jacek Dzięki Jacku - melodyjność, to najlepszy dla wiersza (i dla mnie) komplement :) Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi