LadyC Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 furgonetka ... wywołała w środę alarm bombowy na nowojorskim Times Square. Na szczęście był to alarm fałszywy nie strosz sierści ufnie połóż uszy i nie drżyj psy stały się płochliwsze niż zające węszą do zatracenia zmysłów szczekają tam gdzie nie ma lisów uciekaj kiedy mówią że obława poszła dalej
janusz_pyzinski Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 podoba mi się wieloznaczność dająca Czytelnikowi szerokie pole do popisu wyobraźni cieplutko pozdrawiam
LadyC Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Nie byłam pewna czy taki tekst ma szansę zaistnieć pozytywnie. :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Nie byłam pewna czy taki tekst ma szansę zaistnieć pozytywnie. :) Ma szansę. CCC.
LadyC Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję. Nie byłam pewna czy taki tekst ma szansę zaistnieć pozytywnie. :) Ma szansę. CCC. Dzięki za szansę w imieniu tekstu :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 cała prawda o PSACH pozytywnie pozdrawiam
LadyC Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Tylko pół Ale dziękuję i pzdm
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ma szansę. CCC. Dzięki za szansę w imieniu tekstu :) A gdzie CCC?
LadyC Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za szansę w imieniu tekstu :) A gdzie CCC? Znaczy co? Przyznam, że intryguje mnie ów skrót, ale nie wiem co znaczy. Proszę mnie uświadomić nim popełnię jakiś nietakt. :))
bestia be Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 wieloznaczność zawarta w wierszu daje mu miano liryki, więc na wzór tylko do naśladowania szacuneczek be
LadyC Opublikowano 17 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kłaniam się Bestio :)
BARBARA_JANAS Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Dobre. Zastanowiłabym się tylko nad tym rymem pośrodku. Trochę drażni. A co do treści - działa na emocje i wyobraźnię. Pozdrawiam.
LadyC Opublikowano 18 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czemu drażni? Pozdrawiam
Wilcza Jagoda Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to mi przypomniało atak bombowy w londyńskim metrze, co się działo, co się działo, tego ludzkie słowo opisac nie może, popłoch, tłum krzyki, motłoch, deptanie do sobie, ale na szczęście okazło się ze na czas rozbrojono ładunek, byłam świadkiem jak uciekali ludzie z metra, właśnie miałam tam iść ale było zamkniete... i dobrze że się spozniłam :P widzisz, jednak coś wiersz wywołał :)))
LadyC Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to mi przypomniało atak bombowy w londyńskim metrze, co się działo, co się działo, tego ludzkie słowo opisac nie może, popłoch, tłum krzyki, motłoch, deptanie do sobie, ale na szczęście okazło się ze na czas rozbrojono ładunek, byłam świadkiem jak uciekali ludzie z metra, właśnie miałam tam iść ale było zamkniete... i dobrze że się spozniłam :P widzisz, jednak coś wiersz wywołał :))) Wilcza Jagodo - właśnie o to szło. O takie skojarzenia. Pzdm :)
Wilcza Jagoda Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 czyli LdC wiersz spełnił zadanie, :) więcej chcę :P miłego dnia
LadyC Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mało piszę, ale miło, że ktoś chce więcej. Dziękuję Miłego wieczoru już teraz :)
Piotr_Płoszaj Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Przezorny zawsze ostrożny ;) Krótko, jakaś myśl jest. Całkiem, całkiem. Serdeczności, Piotr
LadyC Opublikowano 22 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Całkiem serdecznie Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi