kajetan czerny Opublikowano 14 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 nie mów mi proszę o zbawieniu świata nie karm duszy ideą a uszu patosem zejdź na ziemię mój Prometeuszu i podaj rękę gdy się potknę
Almare Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 -:)))) chciałbyś! -ale Prometeusza akceptuję, ponieważ moja gleba ma dobrą bonitację - wszystko się przyjmie i pięknie wyrośnie. :))) pozdrawiam.
Wilcza Jagoda Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oo, tak każdy chciałby, ale radzić trzeba sobie samemu, oby tylko nie kopnięto nas poniżej pleców :)
teresa943 Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przesłanie i i puenta...super!zejdź na ziemię mój Prometeuszu i podaj rękę gdy się potknę nie słowa, lecz czyny są najlepszym argumentem... w przekazywaniu "ognia miłości" drobna uwaga ...wycięłabym "mój i "i" serdecznie pozdrawiam :))) Krysia
bestia be Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 podoba się całość, więc dalej zamilczę pozdrawiam be
Pan_Biały Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o Panie!!! to jest bardzo dobre mini - gratuluję no,no, aż sobie zamlaskam, podrapię po głowie i posmyram brodę jednogłośnie na tak można wracać - warto dobra starczy, bo się pan sodówy opijesz;) pozdrawiam i czekam co będzie dalej, więc pisać r
kajetan czerny Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To raczej " wołanie na puszczy "... : ) Dziękuję.
kajetan czerny Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oo, tak każdy chciałby, ale radzić trzeba sobie samemu, oby tylko nie kopnięto nas poniżej pleców :) Kopanie poniżej pleców pobudza krążenie :) Dziękuję.
kajetan czerny Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przesłanie i i puenta...super!zejdź na ziemię mój Prometeuszu i podaj rękę gdy się potknę nie słowa, lecz czyny są najlepszym argumentem... w przekazywaniu "ognia miłości" drobna uwaga ...wycięłabym "mój i "i" serdecznie pozdrawiam :))) Krysia Dziękuję, Krysiu :)
kajetan czerny Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W milczenie, też można się zasłuchać :) Dziękuję.
kajetan czerny Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Judyt za poparcie Almare, który udzielił mi poparcia :))
kajetan czerny Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o Panie!!! to jest bardzo dobre mini - gratuluję no,no, aż sobie zamlaskam, podrapię po głowie i posmyram brodę jednogłośnie na tak można wracać - warto dobra starczy, bo się pan sodówy opijesz;) pozdrawiam i czekam co będzie dalej, więc pisać r Postaram się jeszcze poruszyć brodę ( białą ? ) :) Dziękuję.
Judyt Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Judyt za poparcie Almare, który udzielił mi poparcia :)) hi, w końcu to taka terapia wspierających się, jak w kabarecie(: J.
kajetan czerny Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Judyt za poparcie Almare, który udzielił mi poparcia :)) hi, w końcu to taka terapia wspierających się, jak w kabarecie(: J. Jeżeli, to kabaret " Koń Polski ", to wspierających się powinno być czworo - po sztuce na każde kopyto :)
kasiaballou Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz co? karmienie duszy odbywa się min. przez uszy (muzyka), patos może wpadać przez uszy i oczy, a nawet nos, przez dotyk też ;) - dlatego troszkę mi się w takiej inwer rozjeżdża i logicznie znosi. pomyśl może nad wycięciem jakoś tej duszy, świata i uszu - tak sobie coś w ten deseń porobiłam:nie mów mi proszę o zbawieniu nie karm ideą nie kalecz patosem zejdź na ziemię mój Prometeuszu i podaj rękę gdy się potknę i koniecznie zostaw to "i" - w tym miejscu jest dobrze. ciekawa myśl. pozdrawiam kaśka
kasiaballou Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 i to 'nie, nie, nie' też mi się podoba - jakoś pasuje nawet.
kajetan czerny Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiesz co? karmienie duszy odbywa się min. przez uszy (muzyka), patos może wpadać przez uszy i oczy, a nawet nos, przez dotyk też ;) - dlatego troszkę mi się w takiej inwer rozjeżdża i logicznie znosi. pomyśl może nad wycięciem jakoś tej duszy, świata i uszu - tak sobie coś w ten deseń porobiłam:nie mów mi proszę o zbawieniu nie karm ideą nie kalecz patosem zejdź na ziemię mój Prometeuszu i podaj rękę gdy się potknę i koniecznie zostaw to "i" - w tym miejscu jest dobrze. ciekawa myśl. pozdrawiam kaśka Odduszniony początek, jakoś zmiękczyłby pretensje peela do " poety " - uczynił je mniej zrozumiałymi. Zbawienie i idea, sama w sobie, to niezła rzecz - cierpi dopiero od " dodatków ". Dziękuję. P.S. " i" jest niewzruszone, jak gwardia cesarska :)
Tomasz_Biela Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 mało interesujące / ważne że nie dłuższe / pozdrawiam t /
kajetan czerny Opublikowano 15 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla dobra poezji, mogę ograniczyć się tylko do tytułu :)
Rekomendowane odpowiedzi