Bernadetta1 Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 między Starym a Nowym choć pozornie po sobie na ostatniej sekundzie zawieszony jak sopel choć w teorii brak miejsca na sen płytki nad ranem usiadł sobie pomiędzy mój międzyczas zaspany i żartuje szelmowsko że brak miejsca dla niego że godziny w pościgu wciąż się śpieszą i śpieszą czasem wyjrzy przez okno gdy minuty się dłużą nawet kwadrans uśmierci kiedy czasu za dużo choć go mijam na przekór zawinięty w milczenie tak spokojnie czaruje powłóczystym spojrzeniem więc przysiadam na progu tam gdzie pośpiech zasypia o międzyczas bogatsza nie zadaję już pytań
Judyt Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 fajno Bernadetto, poczytałam w międzyczas, J. serdecznie
Bernadetta1 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajno ze sie widzi;)tak mi sie,, skrobneło'' w miedzyczasie:):)pozdr.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 on zwinięty w kłębuszek mrucząc liczy sekundy figlem zabrał międzyczas czyniąc życie beż dłużyzn tak poważnie rzecz biorąc myśl zamykam w tym wierszu ten międzyczas życiowy trochę jakby bez sensu powiedzenie "zrobię to w międzyczasie" gdy się nad nim zastanowić jest bezsensowne pozdrawiam Jacek
janusz_pyzinski Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 ale się fajnie "skrobnęło" Bernadettko - międzyczasowo pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mój międzyczas w ukryciu pośród sekund okruszyn to mi skradnie garść minut to godzinę ukruszy wciąż zaspany się spóźnia gdy go wołam naprędce niech mi miłość wydłuży...a on wstręciuch...on nie chce;) pozdrawiam Jacku i dbaj proszę o swój międzyczas;):)
Bernadetta1 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja tez pozrawiam Januszu:) i dzieki za zagladnięcie i pozytywke:)Beata
Bea.2u Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 sympatyczne to docieranie się z czasem jak stare zgodne małżeństwo :) tylko powłóczyste spojrzenie trochę trąci myszką. ale da się przeżyć, jak na wpół zakryte długą grzywką ;) /b
Bernadetta1 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm jak sie ma romans z czasem;):):):)bea Ty rymowac mi tu zaczynasz no;) dzieki:)pozdrowki ps.grzywki nie mam:(
Bea.2u Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm jak sie ma romans z czasem;):):):)bea Ty rymowac mi tu zaczynasz no;) dzieki:)pozdrowki ps.grzywki nie mam:( a ten czaruś czas? w stylu emo?? ;)
Bernadetta1 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm jak sie ma romans z czasem;):):):)bea Ty rymowac mi tu zaczynasz no;) dzieki:)pozdrowki ps.grzywki nie mam:( a ten czaruś czas? w stylu emo?? ;) no czarus ma grzywke :):) jak zloto;)
Agata_Lebek Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sympatyczny :) Pozdrawiam.
piotr marcin Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Fajny tekst,pozdrowienia.
Bernadetta1 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sympatyczny :) Pozdrawiam. dzieki Agatko:)ja tez pozdrawiam ciepło na te mrozy;)
Bernadetta1 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki:) pozdrawiam:)
Wilcza Jagoda Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na międzyczas najlepszy wermuth, z cytryna i wodą sodową :) albo ze dwie jagódki :) super wiersz
Stefan_Rewiński Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Tak naprawdę, to wszystko dzieje się w międzyczasie. CCC.
Bernadetta1 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na międzyczas najlepszy wermuth, z cytryna i wodą sodową :) albo ze dwie jagódki :) super wiersz jagod nie ma w zimie:( a szkoda:) pozdrowki i dzieki:)
Bernadetta1 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo pojemne pojecie ten miedzyczas;)dzieki Stefanie:)pozdrawiam
BARBARA_JANAS Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2010 choć go mijam na przekór zawinięty w milczenie tak spokojnie czaruje powłóczystym spojrzeniem Pociągający ten miedzyczas...no no... Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi