Kikus Dzikus Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 jak go czytam, to stają mi przed oczyma jaskrawe, soczyste barwy, dużo żółci miło się je ogląda, więc dziękuję :) pzdr
teresa943 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu/Paro, jak miło, że pamiętasz :) odzywałaś się, a jakże i to bardzo cieplutko :) dziękuję serdecznie :))))) Pozdrawiam zimowo ale ciepło - Krysia
teresa943 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam rumieńcem w moich progach Rafale i serdecznie dziękuję, że wpadłeś na chwilę miło było :))))))) pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cóż Ci odpowiem? Po prostu - dzięękuujęę! Miło, że wpadłeś poczytać. A ten uśmiech dla Ciebie Bestio be na dobry dzień :)))))))))) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ogromna radość autora, gdy Czytelnik "widzi" obrazy i soczyste kolory :))) to ja dziękuję za wrażliwość :)))) miło Cię gościć Kikus Dzikus serdecznie pozdrawiam - Krysia
Waldemar Talar Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Panujący w tym wierszu nastrój wyzwala w czytelniku radość . A to oznacza Krystyno - że wiersz trafia tam gdzie powinien czyli do serca które woła tak tak i jeszcze raz tak do wiersza . Miło że uraczyłaś takim pięknym nastrojem ten dość ponury dzień . pozd.
teresa943 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Och, Waldi, cieszę się, że choć odrobinę mogłam rozjaśnić Twoją dzisiejszą ponurość i poruszyć wierszem wrażliwe serce. Na lepsze popołudnie przesyłam Ci specjalny uśmiech w rożowym kolorze :))))))))))))))) i zielony kamyczek - na szczęście :))))) Dziękuję. Pozdrówki ciepłe i serdeczne - Krystyna
Wilcza Jagoda Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za "cięcia" i piękna Twoja wersja, ale... tym razem po warsztacie zostanie tak jak jest, jak mawiają... "Tereskowo" :)) serdecznie pozdrawiam - Krystyna i tak czyzmaj terers brawo! siepodoba wiesz ty wiesz :)
Bolesław_Pączyński Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Taki rozbrajający milutki. Warto było tu zawitać wieczór liryczny przy drinku warto było Twój wiersz czytać ciepło tak jak przy kominku. Serdeczności:)))
Wiechu J. K. Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 warto było przyjść tutaj i przeczytać fajny wiersz pozdrawiam serdecznie Krysiu
teresa943 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za "cięcia" i piękna Twoja wersja, ale... tym razem po warsztacie zostanie tak jak jest, jak mawiają... "Tereskowo" :)) serdecznie pozdrawiam - Krystyna i tak czyzmaj terers brawo! siepodoba wiesz ty wiesz :) siewie Wilcza/Jago :))) dziękuję cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. fajnie żeś się przysiadł wierszyk ze mną czytać przy ciepłym kominku pogadać przy drinku dziękuję :)))) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak miło znowu Ciebie tutaj gościć poczuj się jak w domu zaczerpnij radości dziękuję Wiechu :)))) serdecznie i ciepło - Krysia
Zbyszek_Dwa Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 "tysiącami iskier wtulałeś we włosy tak rozkosznie chciałeś nacieszyć tańczące magnolie odbierały nagrodę za czekanie warto było" Wzruszające kochanie peelki i atmosfera przy drinku w półmroku Tak mi sie zobaczyło ten obraz Serdecznie pozdrawiam Krysiu :))
teresa943 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Największa radość dla autora, gdy Czytelnik "widzi" i wczuwa się w klimat, a potem na odchodne zabiera coś dla siebie... dziękuję Zbyszku :))))))) cieplutko i serdecznie - Krysia
Sylwester_Lasota Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 a mnie tym razem nie za chwycił :( zawsze się jeden taki czy drugi znajdzie, ale czemu, to tym razem muszę być ja? czemu? czemu?! czemu??? a czemu nie? nie wiem. czytałem go kilka razy i... nic. jakoś tak przechodzi obok. chyba dlatego, że poza niemal sztampowym opisem randki nie mogę w nim niczego więcej dojrzeć. żadnego drugiego, nie mówiąc już o trzecim dnie, których zawsze można się w Twoich wierszach doszukać. może czytam z zamkniętymi oczami? może spróbuję jeszcze później :) kłaniam się i pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sylwestrze, dziękuję, że zajrzałeś, że czytasz i usilujesz się czegoś doszukać... to dla mnie bardzo cenne, jednak jeśli znadziesz czas i ochotę, to zapraszam później; pytasz "czemu?" może chcesz znaleźć coś, czego nie ma, pomijając, co istotne dla tego wiersza, nie wiem...po prostu nieraz trudno wczuć się w to, co czuje peel/ka... a tym bardziej, co ważne dla autora... serdecznie pozdrawiam wdzięczna za "usiłowania" :)))) Krysia
Nata_Kruk Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Moje słowa będą zbędne, tylko pozdrowię plusikiem... :)
teresa943 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nata, dziękuję :) a pozdrowienie plusikiem z wypiekami przyjmuję :) odwzajemniam pozdrówki serdeczne :)))) Krysia
Tomasz_Biela Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 sympatycznie / fragmentaryczna i elementarna baśń życia / jak to u Ciebie / pozdrawiam t /
Rekomendowane odpowiedzi