bestia be Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 wszystko straciłem nawet sny z życia popiół pozostał na czarnym obrusie zakwitły bzy przyniosły zapach wiosny na księżyc patrzę gdyż tylko on nigdy mnie nie opuścił ciszę przerywa pukanie do drzwi niepokój ścisnął gardło w pokoju samotność usiadła o przyjaźni pragnie rozmawiać
Jolanta_S. Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Jak ja to czasem mówię 'moja wierna przyjaciółka-samotność'... Podoba mi się wiersz. Jedno pytanie: z ŻYCIE - czy z życia? Serdecznie pozdrawiam-Jola.
bestia be Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za podoba dziękuję Jolanto i wnikliwość ,, z życia", gdyż ,,z życie" raczej byłoby nielogicznie, ale już poprawiłem dzięki, jak również za komentarz i odwiedziny serdecznie i ciepło be
Baba_Izba Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Podoba mi się ten wiersz, coraz lepiej piszesz. "w pokoju usiadła samotność chce się zaprzyjaźnić" Serdecznie pozdrawiam - baba
Wilcza Jagoda Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
bestia be Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Babo, a dziekuję za miły komplement i miło Cię widzieć, jak mówisz ,, lepiej" to znaczy, że tak jest, gdyż cenię Twoje zdanie, a Ty nigdy nie kłamiesz i to jest Twoja cnota. Może inaczej bardziej się staram, gdyż dobiło mnie to forum już kiedyś, ale cóż. Wiesz był tu umieszczony wiersz jednego ze współczesnych sławnych poetów i tak został zbesztany, więc w liceum pewnie głupot uczą, to mnie dobiło i jeszcze jedno kpienie np z Miłosza, ale cóż ja mogę przestałem sie wdawać w prowokujące dysputy głupoty piszę swoje i tyle, a zapewne czas pokarze. serdecznie i ciepło be
bestia be Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Waleczna czytasz w moich myslach czy odbierasz na tych samych falach, wiesz ten wers mnie zastanawiał , a Ty to dostrzegłaś może fluidy miało być ,,niepokój" ale rozważając już sam nie wiedziałem , co napisać. Poprawię to coś tam wymyślę bużka w policzek za pomoc serdecznie i ciepło bestia
Joanna_Janina Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 "w pokoju usiadła samotność i o przyjaźni chce rozmawiać" Te dwa wersy są mi jakoś bliskie. Aż się rozmarzyłam... Potrafisz działać na wyobraźnię. Pozdrawiam :) Janina
Elwiraaa Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ciekawie piszesz ;) Podzielam zdanie moich poprzedników wiersz świetny ;) Pozdrawiam cieplutko ;) Elwira
Pan_Biały Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 jest dobrze to jest dobry kierunek pisania wg mnie pozdrawiam r
bestia be Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Joanno miło Cię gościć i dziękuję za przemiły komentarz, jak wyobraźnia zaczyna się odzywać, to znaczy, że nie jest tak źle serdecznie i cieplutko be
bestia be Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Elwiro masz imię mojej pierwszej miłości i już czuję do Ciebie sentyment, gdyż przez lata nie mogę wyrzucić z głowy tej nazwy własnej. Za odwiedziny i komentarz dziekuję, a za świetny całuję, tak po przyjacielsku serdecznie i ciepło be
bestia be Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję za ,, jest dobrze" oraz obrazowy kierunek. Jak mówią ucz się od najlepszych i zapamiętałem rady Baby, Krysi, Lady C, Jagody Pikassa, Aluny i wielu innych życzliwych tutaj ludzi za co jestem i będę im wdzięczny po kres żywota, to właśnie te postacie mnie kreowały i wzmacniały duchowo serdecznie be
Fly Elika Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Na treść przedstawioną tym wierszem, patrzę podobnie (nie tak samo - to oczywiste :) podoba się, bo ładnie napisane - puenta troszeczkę odstaje formą zapisu. Dzięki temu też zyskuje na doniosłości. Serdecznie bestyjko :)
bestia be Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Witaj FLY pewnie te drukowane litery coś Ci powiedzą i miło, że mnie odwiedziłaś kiedyś się rozumieliśmy myślałem, że zapomniałaś, ale jak już zagościłaś to wszystkiego naj naj w Nowym Roku spełnienia marzeń, ale przede wszystkim zdrowia. Cieszy mnie Twój widok chociaż Cię nie widzę, ale jakieś iskierki znam Twojego wnętrza Za miły komentarz dziękuję i czytanie serdecznie i cieplutko be
Magda_Tara Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 no, Bestio! puenta - malina! łykam i idę :D coraz lepiej piszesz, fakt! wiersz bardzo dobry buziak radosny! :))
bestia be Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Magdaleno! za miłe słowa dziękuję , a za buziaka po przyjacielsku odwzajemniam serdecznie i ciepło be
Zbyszek_Dwa Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ładnie ujeta myśl jednak taka przyjaźń na dłużej nie może wystarczyć i lepiej żeby nie pukała zbyt często Pozdrawiam Bestio :))
bestia be Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo Dwójko dziekuję za odwiedziny i wpis . Jasne najlepiej samotność odrzucić lub nie wpuszczać do mieszkania serdecznie i szacun be
Elwiraaa Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Dziękuje za ciepłe słowa. Jest mi bardzo miło i mam nadzieje, że imię Elwira zawsze będzie Ci się dobrze kojarzyło ;) Ja również całuje po przyjacielsku ;) Serdeczności Elwira
Rekomendowane odpowiedzi