Wiechu J. K. Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 (wersja pierwsza) niezliczone odciski stóp w wędrówce ku przestrzeni przecież niemocne wzrokiem nadążyć horyzontom snów w marzeniach miliony dróg spalone żarem jawy prowadzą do krainy słów w marazmie zobojętnienia marszem tęsknoty naprzód drogami kołowrotów prą mgłą przetartych szlaków wierząc w nadziei głos ******* (wersja druga) niezliczone odciski stóp w wędrówce ku przestworzom wiodły dusze do szczęścia przecież niemocne wzrokiem nadążyć za horyzontami snów w marzeniach miliony dróg zdawały się celem w sobie spalone jawy żarem zmieniały sens prowadząc do krainy słów w marazmie zobojętnienia marszem tęsknoty naprzód szły życiowym kołowrotem w nicość na przetartych szlakach wciąż wierząc w duchu nadziei głosom
Pan_Biały Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "rzesze stóp" już same w sobie są niezliczone zbyt pompatycznie napisany pozdrawiam r
Wiechu J. K. Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "rzesze stóp" już same w sobie są niezliczone zbyt pompatycznie napisany pozdrawiam r "rzesze stóp" już same w sobie są niezliczone - to prawda i już poprawione ;) pozdrawiam
bestia be Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Jest to dobry wiersz ponieważ można go różnie interpretować i to jest godne podziwu serdecznie be
pathe Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 mi coś takiego wychodzi jak nie mam "natchnienia" niestety nie tym razem:(
Wiechu J. K. Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki serdeczne za komentarz bestio be :) szczerze, o to mi chodziło aby: można go różnie interpretować na pewno niedostatecznie opracowany, bo napisałem go w piątek (8 Stycznia) jeszcze nad nim popracuję pozdrawiam Wiechu
Wiechu J. K. Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witam pathe :) moja odpowiedź jak powyżej dzięki za wizytę i pozdrawiam Wiechu
egzegeta Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Wiesiu kilka razy to czytałem i nic nie wydumałem. Zgadzam się z Białym, że patos tu szaleje:) Sorry, ale wg mnie trzeba tu dużej pierestrojki:) Pozdrawiam PS. Jesli jesteś tam, gdzie kiedyś bywałeś, to kurcze chyba w nausznikach musisz chodzić, bo tęgo tam mrozi, że nie powiem - jak jasna cholera :)
Wiechu J. K. Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Drogi Wiktorze, zacznę od tego, Wiesiu brzmi tak słodko, że poczułem się od razu młodziej, wszakże w moim wieku preferuję jak ludzie mowią do mnie Wiechu, z góry dziękuję :-))) Dzięki za wgląd i pogląd i jak już w powyższej odpowiedzi dla "bestia be" napisałem jeszcze nad nim popracuję... P.S. Jestem gdzie byłem i masz rację w nausznikach trzeba bo mrozi ;-))) Pozdrawiam Wiechu
Nata_Kruk Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jest temat... zamknięty w wiersz, ale poprę zdanie poprzedników, że zbytnio patosem zawiewa. Pozdrawiam... :)
Wiechu J. K. Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witam cię Nata! Próbuję otworzyć temat, pożyjemy zobaczymy :) pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiechu, misie ta wersja :))) serdecznie i ciepło - Krysia
Wiechu J. K. Opublikowano 12 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiechu, misie ta wersja :))) serdecznie i ciepło - Krysia Miło mi Krysiu :))) pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi