teresa943 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 gdy swojska martwota cichnie za ścianą oddychasz swobodnie drobiną wolnego kąta za oknem wirująca biel nad świerkami przywraca wciąż świeże wspominki tamtego wieczoru wabiłam radość zachłannie czerpałeś na zapas dzisiaj w impasie od wewnątrz sycisz chłód izolatki
Agata_Lebek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu lepszy od poprzedniego :) Bardzo ładnie poprowadziłaś wiersz. Płynnie, obrazowo z przemyśleniem. Pozdrawiam.
Bernadetta1 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 jeden z lepszych Krysiu:)...porywam a co mi tam;)pozdrowki
Judyt Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 ciepło w środku, a zima za oknem, bardzo fajne rozważania Krysiu, miejmy nadzieję, że zapas się nie wyczerpie, bo dajemy a nie chcemy w zamian, J. serdecznie
teresa943 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu lepszy od poprzedniego :) Bardzo ładnie poprowadziłaś wiersz. Płynnie, obrazowo z przemyśleniem. Pozdrawiam. Witaj Agato! Dziękuję za ciepły komentarz :) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lubię Twoje "porwania" :) dziękuję Beatuś i pozdrawiam cieplutko - Krysia
teresa943 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, na to ciepło "ze środka" jest wielkie zapotrzebowanie, można by dawać i dawać bez końca, oby tylko starczyło zaangażowania i bezinteresowności :) dziękuję Judytko i pozdrawiam - Krysia
aluna Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ooooj jak cudownie...! Zimno...a u Ciebie Krysieńko cieplusio! Jak dobrze Twoje poczytać....! Usciskuję! Ania
teresa943 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Aniu. Na chwileczkę wpadłam a Ty już tu jesteś. Miło, że sprawia Ci radość czytanie tych moich "zamyśleń" :) Dziękuję. Serdecznie ściskam! Krysia
Anna_Para Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Pozdrawiam Krysiu! Zasypuje nas na biało! Zaraz coś Ci wkleję. Zobacz, jak nadajemy na tych samych falach:) Na zapas Dwa stroje kąpielowe, I pamięć o Tobie. Dwie suknie czarne, nowe, I pamięć o Tobie. Top biały z koronkami, I pamięć o Tobie. Top czarny z falbankami I…co ja tu robię! Pakuję do walizek fragmenty wspomnienia chwil białych i chwil czarnych. A Ciebie tu nie ma. Oszalałam. Na zapas. Oczywiście wierszyk jest letni. :))) Para
bestia be Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Ten wiersz mnie zaciekawił, więc ładna liryka, tak myślę, że ciekawy klimat chociaż ,, biel nad świerkami" serdecznie be
Baba_Izba Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Bardzo ładny wiersz, taki jak dzisiejsza niepogoda, wnosi spokój widokiem "za" i niepokój pejzażem wewnętrznym (izolatka). Pozdrawiam serdecznie - baba
teresa943 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Oszalałam. Na zapas." Jesteś niesamowita! Obie na tej samej częstotliwości! Oszalałyśmy i chyba wciąż szalejemy? :)) Dziękuję za wierszyk i zabieram go sobie :)) Chyba mogę? Uściski serdeczne Aniu :)))) Krysia
teresa943 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zaciekawił? Bardzo się cieszę, że lubisz liryczne...a "biel nad świerkami" akurat mam "ją" przed oczami i do mnie przemawia osobiście, więc...niech już sobie pozostanie :))) dziękuję serdecznie i ciepło w "białej" szacie - Krysia
teresa943 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zawsze odczuwam radość, gdy Tobie się podoba :) Serdecznie dziękuję Izo za wyczucie. Ściskam - Krysia
Zbyszek_Dwa Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Ech te limity i co tu dalej robić? Peel zapewne wie i to jak :)) Piękny, ciepły wiersz, choć jest w nim iskierka przekory Tu zawsze fajnie wpaść, dla osłody ducha Pozdrawiam Krysiu :))
Fly Elika Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Czytam i wpadam, chociaż jakoś mnie tu nic nie zatrzymuje nie czuje tu poezji akurat, i szczerości ani w innych teraz twoich wierszach - ale to może przekąs - ka, i chyba tylko ja tak to odbieram serdecznie pozdrowię i pozdrawiam
Koval_ZNowin Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 peelko rusz się z domu!:) bardzo podoba mi się tytuł, jak i nie tylko:) pozdrawiam serdecznie
Pan_Biały Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 cztery ściany przytłaczają marnując potencjał odgryzłem piszącą rękę lewa czeka między innymi dlatego mam psa;) pozdrawiam r
Anna_Para Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 Jasne, że możesz. Tylko pamiętaj, on jest "używany" - już tu był:))) Cieplutko, Para:)
Rekomendowane odpowiedzi