Tomasz_Biela Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 zastaje nam uśmiech bez cenzury do rehabilitacji poddawać uśmiech jeden z pierwszych ... i ostatnich
Magda_Tara Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 eetam ostatnich zachwyciło i przestraszyło :D :)*
HAYQ Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z tą rehabilitacją, to bym się zastanowił bo wcale o nią nie tak łatwo (wiem co mówię ;) No chyba, że ten uśmiech, to dla Kopacz przeznaczony ;))) Pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 no, byłem świadkiem, jak jedna starsza kobieta zapisywała się na zabieg w marcu na... listopad. to była bardzo starsza kobieta. pozdrawiam i do poczytania.
Tomasz_Biela Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki / uszanowanie t /
Tomasz_Biela Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z tą rehabilitacją, to bym się zastanowił bo wcale o nią nie tak łatwo (wiem co mówię ;) No chyba, że ten uśmiech, to dla Kopacz przeznaczony ;))) Pozdrawiam. niekoniecznie dla Kopacz... ale dzięki za odwiedziny / uszanowanie t /
Tomasz_Biela Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. możliwe/ dzięki za ślad/ uszanowanie t /
Marcin B Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Przyznam szczerze, że nie łapię wiersza :O No ale byłem, czytałem i pogłowiłem się, starając się nadążyć za myślą autora.
Judyt Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 a zdziwienie często bierze nad rozumem J. serdecznie
Tomasz_Biela Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za zatrzymanie ./ uszanowanie t /
Nata_Kruk Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 To cudowne, że uśmiech nie daje się cenzurze... ;) Do wszelkich odnowień ducha i ciała, dodałabym każdy uśmiech, nie tylko ten jeden z... pierwszych czy ostatnich. Tomasz, w I -szym wersie naprawdę ma być... "zastaje nam uśmiech bez cenzury"...? Ja czytałam sobie... zostaje... Pozdrawiam jak zawsze z ... :)
Tomasz_Biela Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak ma być / Natko . dzięki za zainteresowanie / uszanowanie t /
Rekomendowane odpowiedzi