Krzysztof_Kurc Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 słowa trą się w powietrza pułapce zamknięte odległością milczenia czasem namiętne chrapliwie artykułowane nieścisłości uczuć rozkazującym trybem oznajmiane zagęszczonych drgań w przesyłce z podsłuchu niepewnym podpowiedziom bez wiary nie poddam nic z siebie wyciąć nie pozwolę głosu starodrzewom zazdroszczę
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Coś w tym jest... wrócę. Plus.
Magda_Tara Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 mój ulubiony wiersz twój :))))))))))) eee wiesz zresztą :D
Bernadetta1 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzys ,tamten poprzedni mi sie bardziej podobał:)te starodrzewa sa fajne...urzekły mnie:)pozdrowki
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zapraszam. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się Madgo. Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I tak jestem zadowolony że coś mogło Cię urzec. Będę starac się urzekac. ;) Pozdrawiam ciepło Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A który? ;) Pozdrawiam Krzysiek
Agata_Lebek Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A który? ;) Pozdrawiam Krzysiek No choćby ten "Koń powracający".
Judyt Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 no no...co ja tu robię? J. serdecznie
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na pewno jesteś, a to mnie cieszy bardzo. Pozdrawiam Judyto Krzysiek
Judyt Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na pewno jesteś, a to mnie cieszy bardzo. Pozdrawiam Judyto Krzysiek starodrzew- ich się nie przesadza? czasem fala membranowa zostanie wyczuta,(:J. wzajemnie serdecznie
Piotr_Płoszaj Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2010 Trochę posiedziałem, czytałem i nie wiem do końca o czym mówi tekst. Dużo gęstych słów, to dobrze, bo można pogłówkować ;) Pozdrawiam serdecznie.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Słowa gęste, podoba mi się. Może trochę zagmatwane, ale jednak o miłości. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi