Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Słabawy B...,raczej do P. CCC.
Bernadetta1 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmmm, no jak Ty mowisz , że słaby...trzeba sie poprawic;) nie ma wyjscia:)dzieki za wglad w kazdym razie:):)pozdrawiam
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 za rogiem przed progiem za omszałym kantem na przypiecku zimne dwóch groszy nie warte co zimę wrażliwsze co lato gorętsze na wylot przejrzane podstępnie nieszczęsne co grudzień za kołnierz wylane z kretesem gdy Nowy nadchodzi z dziecinnym uśmiechem wytańczone rankiem gdy obcas złamany by szczęście na sznurku sprowadzić zaspane te w żalu i smutku okryte żałobą złowrogo szumiące to wiarą to trwogą [byle jak] owinięte chusteczką w kieszeni tu psuje mi się rytm /słowo nie pasuje nadzieje ich nawet [make-apem] nie zmienisz /rozumiem że angielski jest modny ale... Ja jestem pamiętliwy o ile pamiętam to z ciebie ta Bernadetta1, z którą się zmogłem ;) Aleś wyrosła kopa komentarzy co, ja tu nie bywam. Wspominam o tym bo sądzę że wiersz mogłyby być bardzo kunsztowny, gdyby nie zazgrzytał w końcowej zwrotce. Nie liczyłem strof, sylab, po prostu głośno go przeczytałem. Szkoda że te błędy są bo wiersz przypadł mi do gustu.
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. CCCC ;)
Bernadetta1 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ten make-ap jakos chyba rytmu nie psuje...nie wiem pomyśle jeszcze:)faktycznie obce słowo moze troche popsuc całosc;)ja nie jestem pamiętliwa:):)pozdrawiam i dzieki:)
Pablo_Pikaso Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witaj Bernadetto z ty szcaęściem na sznurku bardzo trafione (najlepiej gdy jeszcze sznurek krótki) :) szacunek
Bernadetta1 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oo kto tu do mnie zawitał;):)witaj Pablo...szczescie musi byc prowadzone nieomal na smyczy;)inaczej zawsze mi zwiewa:)pozdrowki i dziekuje:)Beata
JacekSojan Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 Nie da się znaleźć ekwiwalentnego na ten "make-up"? - bo wiersz płynie, dźwięczy, śpiewa... :) J.S
Bernadetta1 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzieki Jacku za plusa:)...cos faktycznie musze pomyslec...bo mi zakończenie ,,padło'':):)pozdrowki:)
Rekomendowane odpowiedzi