Michał_Kućmierz Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 kiedy tylko dotrze do mnie twój zapach na ścianach przedmiotach codzienny użytek zrobię z pamięci by mieć pokolorowane dłonie i po łokcie urobioną przyszłość kiedy zawiśnie między sufitem a podłogą moja męskość jak grzyb suszona płomiennymi listami tych pod odstrzał podejrzanych nie znam i nie chcę znać kiedy przelewa się krew zupełnie myślę o wszystkim o moich żyłach i twoich życiach tam gdzie nie ma krwi która mogłaby straszyć
BARBARA_JANAS Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Tym razem z drugą zwrotka mam problem skojarzeniowy i nie bardzo. Za to pozostałe części niezłe. Pozdrawiam Michale. :)
Bernadetta1 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tym razem mi się spodobał;)zwlaszcza pierwsza i ostatnia zwrotka...druga bym zmieniła-ale to moj gust.pozdrawiam:)
janusz_pyzinski Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 "codzienny użytek zrobię z pamięci by mieć pokolorowane dłonie i po łokcie urobioną przyszłość" ładnie to ująłeś Michale-zimowo ale ciepło pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 kiedy tylko dotrze do mnie twój zapach na ścianach przedmiotach codzienny użytek zrobię z pamięci by mieć pokolorowane dłonie i po łokcie urobioną przyszłość Mnie też najbardziej podoba się pierwsza, wyobraziłam sobie przy niej artstę -> malarza -> rzemieślnika -> człowieka przyszłości... Właściwie to ta jedna zwrotka mogłaby być wierszem. Zabieram te pokolorowane dłonie i po łokcie urobioną przyszłość :)) Pozdrawiam.
Michał_Kućmierz Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiesz, dzisiaj też mam z nią problem :) Dzięki za wizytę pa!
Michał_Kućmierz Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tym razem mi się spodobał;)zwlaszcza pierwsza i ostatnia zwrotka...druga bym zmieniła-ale to moj gust.pozdrawiam:) Rzeczywiście coś z tą drugą jest nieteges :) Ale niech sobie wisi między pierwszą a trzecią hehe Dzięki za wgląd i komentarz pozdrawiam M.
Michał_Kućmierz Opublikowano 4 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Januszu, fajnie że się spodobało :) Grabula!
Michał_Kućmierz Opublikowano 5 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie to odczytałaś Agato :) Wiersz jest jak szwedzki stół, pozdrawiam M.
Judyt Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 ciekawe osobiste odczucia- tak to widzę, postanowiłam pozostawić ślad, J.(: serdecznie
Wilcza Jagoda Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 'kiedy zawiśnie między sufitem a podłogą moja męskość jak grzyb' oj, czuję smrodek tego grzyba, możeby tak na inszą inszość? poza tym smacznie słoneczności nareszcie mogę głosować :))))))
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 [color=#FF0000]kiedy przelewa się krew zupełnie myślę o wszystkim o moich żyłach i twoich życiach tam gdzie nie ma krwi która mogłaby straszyć[/color] Powyższe dobre, reszta jakoś nie trafia, ogólnie jednak - positiv. Pozdrawiam.
Michał_Kućmierz Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dobrze widzisz, dzięki za ślad :) pzdr M.
Michał_Kućmierz Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajnie, że mi przywaliłaś plusa :) "smrodek grzyba" he he ja nie lubię kminku pozdrawiam Michał
Michał_Kućmierz Opublikowano 6 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wielkie dzięki, dobrze że choć końcówka zagrała... Pozdrawiam M.
Rekomendowane odpowiedzi