Henryk_Jakowiec Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Poszukując źródła zdrowego rozsądku pogubiłem słowa i genezę wątku. Bezsensownym będzie dalsza kombinacja by powstała z liter słowna kompilacja. Postanawiam zatem w sposób niezawodny wycofać się rakiem choć czyn to niegodny.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 a może pozbierasz litery na nowo sens nadając inny wymyślonym słowom myśl figlarną schowasz pomiędzy litery by czytelnik na twarzy miał uśmieszek szczery lub poważnym wątkiem czytacza posmucisz i już nikt nie powie że wiersz jest do d...
HAYQ Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nawet w zagubieniu słychać pierwsze skrzypce ech pozostaw Heniu chociaż do nich szczypce ;)
kasiaballou Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. samo poszukiwanie warte kolacji z homarem, się nie wycofuj ;) była, poczytała i pozdrawia. kaśka :)
Alicja_Wysocka Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2010 nie mam się do czego czepć sama nie potrafię lepiej Kłaniam się niziutko przed takim piórem, brawo :)
Magda_Tara Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) jak tak? baran rakiem chodzi? coś Ty Heniu znów wymodził?! siedź na... forum między nami pisz pisz dla mnie i dla Hani, Ani, Staśki Kaśki, Joli dać ci klapa? to zaboli tak że kopniesz te pomysły i polecą wprost do Wisły! ze Szczecina do Warszawy pod prąd! tylko spróbuj mi stąd zniknąć to zobaczysz co potrafi wiedźma Tara gdy dołączy do niej Para wyparują durne myśli w zamian za to Obie wyśnisz! O! :D
zdrojek Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 W obliczu poszukiwania zdrowego rozsądku kompletnie pękam i też często muszę się wycofywać tyłem, rakiem bo inaczej już nie można. Zresztą rozsądek nie jest moją cechą zdecydowanie, więc ostatnimi czasy staram się go nie szukać, bo brak szeregu, mimo, że kłopotliwy w zarządzaniu, bywa czasem źródłem niezłych wrażeń. Pozdrawiam.
Pan_Biały Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 protestuję!!! Henio, musi zostać jutro jadę do stolicy w ramach się przeciwstawienia wycofania się wyżej wspomnianego:) troćki inszy, ale jakże szczery, jak to u Ciebie Hnryku pozdrawiam r
Magda_Tara Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja szikuję transparent z powyższym hasłem! jak już będziesz to ryknij, przylecem! :D
Baba_Izba Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2010 Jak tu towarzysko i miło! Świetne teksty, główna zasługa Gospodarza, który poczęstował nas wierszem, zainspirował innych a ja przy okazji skorzystałam. Miło, choć poświątecznie już! Serdecznie pozdrawiam - baba
a._mrozinski Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2010 Rozsądek zawodzi. Wierszyk ok. Arek
Rekomendowane odpowiedzi