Koval_ZNowin Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 mówiłam ci już jak bardzo przecieka kran woda kapie taka zimna gdy zwilżę usta popękają na wietrze jak od całowania jednak tamto wolałam zabrałeś wszystkie klucze francuskie i wyjechałeś pokazać im plaże o wcześniejszej porze powiedz tylko że na tym piasku są jeszcze zamki które możesz nimi otworzyć nadal wierze że to wakacje
Joanna_Janina Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 hmmm.... czyżby rozstanie? Z twoich wierszy wyłaniają się piękne obrazy, które potrafią wpływać bardzo na wyobraźnię. Fajnie się je czyta :) Pozdrawiam Janina :)
teresa943 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 to, o czym piszesz, jakoś mi takie bliskie i puenta :)nadal wierzę ze to wakacje piękne przeżycia powracają jak bumerang z taką siłą, że wprost ożywają...nieraz przychodzi myśl "dziwne, że wierzę" serdecznie pozdrawiam - Krysia
HAYQ Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 dziś "kapcie" mu francuskie kolanka i mu szelki ech ci hydra ulicy ślad po nich zginął wszelki ;)
Koval_ZNowin Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak to tylko wpływające na wyobraźnie obrazy pozdrawiam serdecznie:)
Koval_ZNowin Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to wspólna cecha wielu osób:) pozdrawiam serdecznie
Koval_ZNowin Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a żony bez kapci i bez przytul lenia pozdrawiam serdecznie:)
Pan_Biały Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 bardzo dobrze skrojony na miarę przeżytej przez peel chwili podoba się z bomba puentą jeden z lepszych Pana pozdrawiam r
Koval_ZNowin Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hm..... Pana:) no dziękuje, pozdrawiam serdecznie:)
Rekomendowane odpowiedzi