teresa943 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 spadłeś niespodzianie ze smogowej chmury kwaśnym deszczem wewnętrznie rozdarty palcami bliskich ujęłam bezradność delikatnym rytmem otwierając ujście zapiekłym żalom z serca do serca kapała transfuzja do dzisiaj po swojemu reperujesz życie z wyjściem awaryjnym gdyby zawiedli których kochaszmiłość ma wymiar szlachetnych czynów nie deklaracji bez pokrycia słowa jedynie krzywdzą jednak skoro cień wystarcza bądź szczęśliwyim większy człowiek tym głębsza jego miłość
Anna_Para Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Pozdrawiam serdecznie Krysiu! "Im większy człowiek"...powiadasz...A ja jestem malutka, oj! Podoba mi się! Czekanie w cieniu boli, ale kiedy czyta się takie wiersze, poczekalnia ładnieje. Powiedz mi, kursywa to cytaty czy Twoje akcenty na Twoją treść? Cieplutko, Para:)
wanesa_ciska Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 im więcej człowieka w człowieku jasne ,,tak właśnie jest ...pozdrawiam
Magda_Tara Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 co tak smutno po tych świętach? taki piękny smutek :) mnie też jakoś tak :(
teresa943 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, tu wielkość człowieka mierzy się jego szlachetnością, a cytaty? Pierwszy to mój akcent :)), drugi "zapożyczony" :))) Czekanie "w cieniu" jest bolesne ale wytrwałością można wiele... Dziękuję :) Również cieplutko - Krysia
teresa943 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Waneso :)) serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano widzisz, święta to także czas poważnych spraw...nie zawsze wszystko jest na "pstryk", więc trudno skakać z radości, ale ten smutek wciąż nie traci nadziei na "ułożenie" :)))) dziękuję Magda serdeczności - Krysia
Koval_ZNowin Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 im miłość większa tym też trudniej:) ale podoba mi się reperowanie, pozdrawiam serdecznie:)
teresa943 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oooo... to właśnie to...im większa, tym trudniej, ale trza "zabiegać", coby przetrwała :)))) dziękuję serdecznie i ciepło - Krysia
Baba_Izba Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 Nie wiem czyje to słowa, przeczytałam kiedyś, że miłość to takie uczucie, w którym dawanie - pomnaża. Im częściej dajemy, tym mamy jej więcej. To prawda. Szczęśliwi, którzy mają komu dawać! Refleksyjny wiersz, dobry na końcówkę roku! Serdeczności - baba
Judyt Opublikowano 28 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2009 ta puenta skojarzyła mi się ze wzrostem w cm, ale nie o taki faktycznyy wzrost chodziło jako taki ale wzrost człowieczej wartości, jakoś to do doopracowania chyba J. serdecznie Teres wielkie serce
Pan_Biały Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 taki z pretensjami, taki z potrzebą bliskości puenta pod którą się nie podpisuję, ale staram się zrozumieć a klimat - u Ciebie jest zawsze pozdrawiam r
teresa943 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za refleksyjny komentarz. Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. skojarzyłaś ze wzrostem w cm, ale na szczęście nie tylko tak :) dziękuję Judyt serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, nie musisz się podpisywać, ważne, że starasz się zrozumieć :) dziękuję serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi