Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Agatko, ten jest nowy. Kiedy spotykam prostych ludzi, czasem przy piwie, to słyszę, jak oni w prostych słowach dochodzą do myśli największych myślicieli. Czasem coś utknie w pamięci, odleży i ożywa, czase sobie wymyślam ich rozmowy. Pozdrawiam. Nie mogłam sobie wymarzyć lepszej odpowiedzi. Mądrze gadasz Stefanie, a ja to sobie wyobraziłam, że Ty z tym moim Stedem (Edziem) tak gadasz i aż mi się od tego słuchania wypieki na twarzy zrobiły :)) Te wypieki można by inaczej przywołać...
Agata_Lebek Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie mogłam sobie wymarzyć lepszej odpowiedzi. Mądrze gadasz Stefanie, a ja to sobie wyobraziłam, że Ty z tym moim Stedem (Edziem) tak gadasz i aż mi się od tego słuchania wypieki na twarzy zrobiły :)) Te wypieki można by inaczej przywołać... Pewnie, że można. Pracuję nad tym z moim gajowym ;) żeby nie powiedzieć z pachnącym leśnym człowiekiem ;) i nawet mi nie wstyd choć wypieki na twarzy, to się dziwię też. Ale, ale doszłam już do takiego wiersza pana er, że marne szanse innych Połetów :DDD
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Te wypieki można by inaczej przywołać... Pewnie, że można. Pracuję nad tym z moim gajowym ;) żeby nie powiedzieć z pachnącym leśnym człowiekiem ;) i nawet mi nie wstyd choć wypieki na twarzy, to się dziwię też. Ale, ale doszłam już do takiego wiersza pana er, że marne szanse innych Połetów :DDD Trzeba ćwiczyć....szanse są.
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Mariuszu, pozdrawiam. No problemos, to ja dziękuję.... a Pan nie widział chyba mojego nowego wierszydła "Zabić światła", bo ciekawy jestem opinii... ale nie namawiam, ale może tak w wolnej chwili :D Pozdrawiam Widziałem dwa razy. Jest o.k.
BARBARA_JANAS Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Wiedziałam, że to działa...;) Pozdrówki. C
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Baś, CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam sympatycznie.
bona Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Podoba mi się ale ośmielę się napisać, że puenta mogłaby być mocniejsza:) Pozdrawiam serdecznie
Stefan_Rewiński Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zgoda. CCC.
Wilcza Jagoda Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 z mocną puentą to byłaby nalewka :) słonecznego Nowego :)
aluna Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Lekko ,pięknie Panie Stefanie!!! Z Nowym Rokiem pozdrawiam! Ania
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Wilcza, słabsza puenta-to szampan. CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Aniu, w Nowym Roku CCC.
JacekSojan Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2009 jesteś sobą - pozostań sobą drogi Stefanie! tego życzę na najbliższy Rok i następne lata - ale przyznam, zaskoczyłeś, bo sądziłem (a jak wiadomo, każdy sądzi podług siebie) że anioły gustują w winnej latorośli jako i ja (stąd często odfruwam razem z Nimi) a Ty Ich częstujesz śliwowicą, czyli sądeckim bimbrem i Oni biorą - mój Ty Aniele! czy żeś wniebowstąpił? czy w niebie też jaka idzie korupcja? - uściski niedźwiedzie dla Ciebie i pokłony dla Henrietty! :))) J.S
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Jacku, wszystkiego winnego i śliwkowego. Stefan i Henrieta.
aluna Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Noworocznie.. www.youtube.com/watch?v=BoPWxomo_s4 Ania
Stefan_Rewiński Opublikowano 31 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki Aniu, pięknie, Stefano.
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Tak chyba właśnie powinno być, żeby umarli mieli okazję opowiedzieć, jak jest naprawdę. Ja powiem tak: mimo wszystko - optymistyczny wiersz ;) Pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi