Gryf Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 O miłości tyle razy już mówiłem, Ty naprawdę wiesz jak mocno Ciebie kocham. Wiele razy Twoją miłość zawodziłem, Lecz to była tylko moja słabość płocha. Na nikogo tak nie liczę jak na Ciebie, Ty cierpliwie moje wady wiecznie znosisz. Zawsze wspierasz, nie opuszczasz mnie w potrzebie, Dajesz wszystko, a dla siebie nic nie prosisz. Twoje serce mocno bije dla mnie wiernie, W oczach nosisz pobłażliwe miłosierdzie. Kiedy płaczesz moje winy są jak ciernie, Uwierają me sumienie wciąż niezmiennie. Tyś nadała życiu memu wartość cenną, W naszych dzieciach widzę małą cząstkę Ciebie. W Twym uśmiechu wszystkie moje troski bledną, A nadzieja znowu w życiu ze mną biegnie. Przyjmij proszę jeszcze jeden wiersz ode mnie, Wiem że nie nie jest wcale taki doskonały. Z głębi serca dziś powtórzę, kocham Ciebie, Me marzenia już się z Tobą dokonały.
sylwiam71 Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 O miłości mówiłem, zawodziłem, a teraz przestaję mówić, okazuje czynem, zapominam czym mowa, odkrywam wartość serca i zasług ukryty bagaż. Wiersz o życiu, prawdziwy, taka jest codzienność, jesteśmy ludźmi, więc ludzką rzeczą błądzić.Podoba mi się, pozdrawiam.
krzysztof marek Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Witaj :) zazdroszczę Tobie Janku, ale tak pozytywnie :) hm. jest przy Tobie Ktoś dla mnie niepojęty. Skarb nad skarby !!! Wesołych Świąt i Wszelakiej Pomyślności życzę Tobie i Twoim najbliższym :) Pozdrawiam Serdecznie :)))))
Gryf Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Krzysztofie i Tobie również chcę życzyć dużo miłości i zrozumienia na te święta. Życzę Ci by ta Maleńka Miłość Betlejemska wzbudziła w Waszych sercach ogień prawdziwej jedności i wzajemnego wsparcia. Naprawdę radosnych świąt :))
Gryf Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję serdecznie i życzę dużo dobroci, i właśnie takiej prawdziwej miłości na te święta.
Grażyna_Kudła Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 życzę powodzenia świąteczności dalszej pozdrawiam
Ryszard Kisiel Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Janku kochaj, przebaczaj. młość to piękna rzecz. Pozdrawiam Świątecznie, Ciebie i Twoich najbliższych.
wanesa_ciska Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 tylko człowiek co kocha prawdziwie może tak z taką miłością opowiadać o życiu swoim i ukochanej rodzinie ,,,Janku ...zasługujesz na takie szczęście
Gryf Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i również świątecznie pozdrawiam, bo swięta wciąż trwają:))
Gryf Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Ryszardzie, na dalszy czas radości z narodzin Dzieciątka pozdrawiam ciepło.
Gryf Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj Waneso, dzięki za odwiedziny i Tobie również życzę szczęścia u boku ukochanej osoby, Ty również na to zasługujesz.
Rekomendowane odpowiedzi