zak stanisława Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 krótkie formy prześwitują przez myśli zatopione w chrzęst śniegu tumany wiatrem gnane powracają nagim cieniem bladego księżyca ociekają psim zapachem jak śnieg spod buta wędrowca robi wrażenie wers ostatniej strofy naszego uprzejmego życia w zaniku *** 2.wersja Kleksika :) krótkie formy przeświecają myśli zatopione w chrzęst śniegu tumany gnane wiatrem powracają cieniem z bladego księżyca psim zapachem śnieg spod buta robi wrażenie ostatni wers strofy naszego uprzejmego zaniku w życiu *** 3.wersja Agaty Lebek małe formy w prześwicie myśli zatopionej w chrzęst śniegu gnane tumanami wiatru powracają bladolicem księżyca psi zapach i śnieg spod buta wędrowca efekt ostatniej smużki strofy naszego uprzejmego życia w zaniku *** 4.wersja Bea 2.u krótkie formy prześwitują przez myśli zatopione w śniegu tumany wiatrem gnane powracają księżycem w ślad za ociekającym butem wędrowca robi wrażenie wers ostatniej strofy sfora naszego życia w zaniku
Pablo_Pikaso Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Lena Achmatowicz Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tu cos nie gra: "krótkie formy prześwitują myśli" krótkie formy prześwitują przez myśli/przez krótkie formy prześwitują myśli ;)
zak stanisława Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 dzieki Lenko, podczas przepisywania zgubiłam przez :P buziaki świąteczne :))))
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Wręcz przeciwnie: tutaj wszystko gra! Smutno się zrobiło... uprzejme życie, jednak w zaniku... ale na to nie ma sposobu, najważniejsze, że uprzejme :) Pozdrawiam śnieżnie, wg mnie: znacznie lepiej!
zak stanisława Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 dzięki Mariuszu, u mnie topniejąco :) i ciepło pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 waryjacja świąteczna:) krótkie formy prześwitują przez myśli zatopione w chrzęst śniegu tumany wiatrem gnane ulatują ku niebu by powrócić uskrzydlonym aniołem robi wrażenie gubiąc pióra wieczorem ulepimy bałwana **** radosnego dnia Drugiego Bożonarodzeniowego :)
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No to mamy Stasię w krótkich reformach w sniegu, niby w tumanach, cieniach księżyca, psich smrodkach, wpada we wrażenia życia oraz uprzejmie zanika. Dobre. Ciekawe. CCC.
zak stanisława Opublikowano 25 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 hihi Stef, ano tak wyjszły te smrodki spod topniejącego... cmook
Michał_Kućmierz Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2009 Skądś to znam, lubię czasem coś wpuścić do pokoju :) Pozdrawiam serdecznie M.
Aleks Kleks Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 niby w zaniku a spore zamieszanie zwłaszcza w piewszej strofie ;) na moje to domaga się więcej subordynacji może np tak krótkie formy przeświecają myśli zatopione w chrzęst śniegu tumany gnane wiatrem powracają cieniem z bladego księżyca psim zapachem śnieg spod buta robi wrażenie ostatni wers strofy naszego uprzejmego zaniku w życiu sory za ten miks, autor i tak zawsze ma rację :)
janusz_pyzinski Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 szkoda Stasiu,że masz rację - zasmucony pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Michale, Januszu dzięki, ze szkodą dla nas :P Kleksiku masz racje, mix się dobrze czyta miłego poświątecznego :)
BARBARA_JANAS Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U nas odwilż...Fajnie poczytać o bałwanach...Jeszcze świątecznie...Pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Odnoszę wrażenie, że każdy chciałby mieć swoją wersję Twojego wiersza Staś - ja też ;) napisać ?
zak stanisława Opublikowano 26 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo proszę Agatko, lubię... wersje do wydruku będą:)) cmmmok radości z Trzego Dnia
Bernadetta1 Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 no do Ciebie Stasiu to sie z przyjemnoscia wpada:) z ukontentowaniem zostawiam...:)
Agata_Lebek Opublikowano 26 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2009 małe formy w prześwicie myśli zatopionej w chrzęst śniegu gnane tumanami wiatru powracają bladolicem księżyca psi zapach i śnieg spod buta wędrowca efekt ostatniej smużki strofy naszego uprzejmego życia w zaniku
zak stanisława Opublikowano 27 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Basiu, Bernadetko, wszystkiego najdobrego :) dzięki bardzo
Agata_Lebek Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo proszę Agatko, lubię... wersje do wydruku będą:)) cmmmok radości z Trzego Dnia Ale fajowo !! :):) Mam swoją wersję u Cia :) Dziękuję Staś.
Rekomendowane odpowiedzi