basia gowska Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Bo od tego jest niedziela, by w różowy poranek w zaciszu fotela podglądać kształty filiżanek, w których już sie rozpachniła kawa. I tylko w niedzielę jest taka słodka minuta gdy leniwa cisza siada na kanapie blisko i podaje ci kruchą odpowiedź na talerzyku. Mimochodem, zanurzam się w tej miękkości, nie czekam na światłach, nie czekam na gości, mruczę z kotem - on wie o co chodzi w niedzieli.
Agata_Lebek Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cosik słabiutki ten Twój kot ;) Za niedzielami nie przepadam, wolę piątki. Pierwsza zwrotka mocno przesłodzona, druga trochę mniej, ale też. W trzeciej jakby zadrgało ciekawie w okolicach drugiego wersu, ale pierwszy wers tej zwrotki słaby, a ostatni za bardzo dopowiedziany. Nie tym razem. Pozdrawiam.
olek bolo Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w zaciszu fotela rozpachniała się kawa... ten obrazek na mnie działa pozdr.
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Lisia noga, nie mam kota, także nie dowiem się, o co chodzi? O może idzie o... Familiadę? ;D Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cosik słabiutki ten Twój kot ;) Za niedzielami nie przepadam, wolę piątki. Pierwsza zwrotka mocno przesłodzona, druga trochę mniej, ale też. W trzeciej jakby zadrgało ciekawie w okolicach drugiego wersu, ale pierwszy wers tej zwrotki słaby, a ostatni za bardzo dopowiedziany. Nie tym razem. Pozdrawiam. Agata ma rację, niestety, pozdrawiam.
basia gowska Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za wyszczególnienia, pomyślę, pomodlę się, powykreślam... ja też piątki ale niedziela rano ma w sobie niesamowitość szczególną pozdrawiam
basia gowska Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za posmakowanie, życzę samych przyjemności pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za wyszczególnienia, pomyślę, pomodlę się, powykreślam... ja też piątki ale niedziela rano ma w sobie niesamowitość szczególną pozdrawiam Jeśli mowa o porankach niedzielnych Basiu, to pozwolę sobie jeszcze coś dodać ;) www.youtube.com/watch?v=4To3mUNPNME ale mi przypomniałaś, aż na wątek muzyczny z tym poleciałam. Dzięki :))
basia gowska Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja nie mam telewizora... No, nie udawaj, że nie relaksujesz się przy filiżance czegoś aromatycznego pozdrawiam poniedziałkowo
basia gowska Opublikowano 21 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, cóż, możliwe, miało być niedzielnie, leniwie i przyjemnie co nie pachnie ambitną literaturą pozdrawiam
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja nie mam telewizora... No, nie udawaj, że nie relaksujesz się przy filiżance czegoś aromatycznego pozdrawiam poniedziałkowo ... bach, to mnie zgasiłaś :D Bo ja mam trzy^^ - jasne, że lubię, to była tylko ironia :) (bo nie ma z kim tej kawy wypić, nawet z kotkiem :D) Pozdrawiam.
ot i anka Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 ot i wierszyk:) przyjemny, ale taki co się czyta i po chwili zapomina...a niedziele nie zawsze się zapomina:) pozdrawiam
basia gowska Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja nie mam telewizora... No, nie udawaj, że nie relaksujesz się przy filiżance czegoś aromatycznego pozdrawiam poniedziałkowo ... bach, to mnie zgasiłaś :D Bo ja mam trzy^^ - jasne, że lubię, to była tylko ironia :) (bo nie ma z kim tej kawy wypić, nawet z kotkiem :D) Pozdrawiam. Nie przejmuj się, samotność i cisza sprzyjają spoglądaniu wgłąb. A kotka polecam, zmienił moje spojrzenie na wierszyki, są takim chwilowym kulaniem kłębuszka. pozdrawiam najserdeczniej
basia gowska Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Absolutnie się z Tobą zgadzam, cenię sobie miłe chwile, których nie muszę potem pamiętać, gdy akurat przeżywam kolejne miłe chwile, których nie musze pamiętać. Ot i filozofia pozdrawiam najserdeczniej
basia gowska Opublikowano 22 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ach dziękuję, ostatnio bardzo pożądam rzeczy które luzują i nie wymagają myślenia pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi