H.Lecter Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 tania łatwa w użyciu w efektownym jednorazowym opakowaniu doustna dożylna do końca do użytku zewnętrznego i ta jeszcze bardziej nieprawdziwa markowa z górnej półki obrzucana słowami powszechnie uważanymi za poetyckie w r w pabie błękitny kot dożynamy wieczór po schodach nadal ktoś wchodzi po nieistniejących do nieistniejącej nieistniejący
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oto znany Lecter oraz Poeta dorwał jakąś taniznę w otoczeniu bab, naszprycował się wszelkimi sposobami, udał się do pabu i poddał obserwacji schody... Prawdziwe poetyckie spojrzenie na rzeczywistość. Muszę się napić. Dobrze jest.
Agata_Lebek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po zażyciu Jasia Wędrowniczka z lodem i na przekór Tobie zaciągnę się błękitnym dymem (niekotem) i powiem tak : dobre :DDD
Agata_Lebek Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 P.S. A później działo się tak ;P :D w mieście P za krużgankiem z nieba opadają listy pierwsze ciepłonocne jego granie tańczy głowa tańczy śnieg tańczy w śniegu człowiek - sted 17.XII. 2009 00:27
H.Lecter Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oto znany Lecter oraz Poeta dorwał jakąś taniznę w otoczeniu bab, naszprycował się wszelkimi sposobami, udał się do pabu i poddał obserwacji schody... Prawdziwe poetyckie spojrzenie na rzeczywistość. Muszę się napić. Dobrze jest. Obserwacja schodów w pabie ( zwłaszcza nieistniejących ), to rutynowa czynność wykonywana przez każdego szanującego się poetę... ; ) Dzięki, Stefanie. : )
H.Lecter Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po zażyciu Jasia Wędrowniczka z lodem i na przekór Tobie zaciągnę się błękitnym dymem (niekotem) i powiem tak : dobre :DDD Mam nadzieję, że to powtórzysz, kiedy jasiek już się " ulotni "... : ) Dzięki, Agatku. : )
H.Lecter Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O kurde, Mikołaj w jeansach... ; )
kasiaballou Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 kobiety... ale dzięki nim Poeta odzyskuje ludzką twarz - choćby na rauszu ;) pozytywka :)
Agata_Lebek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Po zażyciu Jasia Wędrowniczka z lodem i na przekór Tobie zaciągnę się błękitnym dymem (niekotem) i powiem tak : dobre :DDD Mam nadzieję, że to powtórzysz, kiedy jasiek już się " ulotni "... : ) Dzięki, Agatku. : ) Tak dobre, dobre, dobre - powtarzam jak papuga i to bez bólu głowy, a kawa jaka pyszna :)
Agata_Lebek Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O kurde, Mikołaj w jeansach... ; ) W jeansach i w douglasówce ;)
H.Lecter Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam nadzieję, że to powtórzysz, kiedy jasiek już się " ulotni "... : ) Dzięki, Agatku. : ) Tak dobre, dobre, dobre - powtarzam jak papuga i to bez bólu głowy, a kawa jaka pyszna :) Papuga kawadu... : )
H.Lecter Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tracąc głowę, odzyskuje twarz... ; ) Dzięki, kaś. : )
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 tja, a noc dożyna, dożyna i dożyna bezustanku chociaż nie ma z tym rytuałem nic wspólnego przypatruje się bacznie a świnie uprawiają wyżywanie wyżynanie dobre.
H.Lecter Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyczerniłeś mi kota... ; ) Dzięki. : )
H.Lecter Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Autor nie ponosi odpowiedzialności za uszczerbek na zdrowiu, doznany przez czytelnika... ; ) Dzięki. : )
janusz_pyzinski Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 oj,narozrabiałeś Lecter - pozdrawiam całkiem trzeźwo
H.Lecter Opublikowano 17 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trzeźwość nie sprzyja trzeźwej ocenie sytuacji... ; ) Dzięki, Januszu. : )
Nessa Isilra Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 O, wiersz z plusem choć przekorny. ;), dygcyk
MARIUSZ RAKOSKI Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przyczerniłeś mi kota... ; ) Dzięki. : ) no z lekka przyczerniłem, żeby nie rżnął głupa :D ... nie zmienia to jednak zakończenia i znaczenia ... tylko nie dożynać wieczora. jak stado pędzących imadeł, świetny wiersz.
Michał_Kućmierz Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 Z chęcią bym zarżnął jedną... Jak coś, to wal jak w dym, i te s c h o d y... Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi