Tamara Te Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. TW Tamarę widać w dalekich planach, jako agentkę w objęciach agenta :))))))))))))))))))) Witaj, nam witaj, Fanaberko! :*
Bernadetta1 Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bernadetko od lornetki! A komu to potrzebne stare babę obglądać! a czytała? se poczyta, jak Tara wygląda! iiiiiii, nie warto! :* gdyby wyglądała tak! ale nie wygląda :(( zakochałam się w tej focie i w tej kobiecie (autor- brat Znanego PoetyB) www.digart.pl/praca/1135143/index.html :)) mnie tez konto na naszej klasie:):)...nooo...bo sie rozrycze ze nie mam:(;)cmok:)
Magda_Tara Opublikowano 16 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jak spojrzy w oko i zamieni się w zwierza? Lebek jest wiedźmą - widziałam! a Bernadettka kobietką od lornetki :* i delikatna taka (w komentarzach) :D buziak!
Messalin_Nagietka Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 nie wydaje mi się abym był przydatny w owym spotkaniu widzę wesołych ludzi, którzy ani kszty nie poświęcili na poezję - to moje luźne rozmyślenie i taka zaduma na przyszłość - objechali Cię, wyśmiali ... WESOŁYCH ŚWIĄT
Magda_Tara Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozmyślaj, rozmyślaj, Messa. o poezji było, było, szkoda że Cię nie było, czekaliśmy twórczo Wesołych Świąt również dla Ciebie :))
Messalin_Nagietka Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozmyślaj, rozmyślaj, Messa. o poezji było, było, szkoda że Cię nie było, czekaliśmy twórczo Wesołych Świąt również dla Ciebie :)) słowa słowami na pewno nie życzysz mi nic innego tylko tyle abym zamilkł - oki żart tych dwóch panów w poprzednim temacie zamknął mnie, sorry, nie będę warszawską choinką koniec MN
Magda_Tara Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozmyślaj, rozmyślaj, Messa. o poezji było, było, szkoda że Cię nie było, czekaliśmy twórczo Wesołych Świąt również dla Ciebie :)) słowa słowami na pewno nie życzysz mi nic innego tylko tyle abym zamilkł - oki żart tych dwóch panów w poprzednim temacie zamknął mnie, sorry, nie będę warszawską choinką koniec MN dobranoc, Messa, jestem skonana, a Ty szykujesz święta? przytuliłabym Cię, ale nie mam jak, a więc wirtualnie - trzym się :*
Olesia Apropos Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rzyg
Olesia Apropos Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rozmyślaj, rozmyślaj, Messa. o poezji było, było, szkoda że Cię nie było, czekaliśmy twórczo Wesołych Świąt również dla Ciebie :)) słowa słowami na pewno nie życzysz mi nic innego tylko tyle abym zamilkł - oki żart tych dwóch panów w poprzednim temacie zamknął mnie, sorry, nie będę warszawską choinką koniec MN powinniśmy pewnie płakać (bo nie dojechałeś) nie zamienić ani słowa na tematy niedotyczące poezji ty Messa wiesz więcej o spotkaniu, na którym cię nie było, niż my co robiliśmy, o czym rozmawialiśmy itp. jesteś śmieszny nie przepraszaj, nie chcemy, żebyś był choinką najwyżej - bałwanem
Mr._Żubr Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdzie więc problem?
zak stanisława Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie wszystkich wystwiała na pokaz, sprzedaż czy insza inszość a sama się skryła za wachlarzem
Michał_Zawadowski Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2009 buu ;) jakbym się wcześniej zorientował to może bym i się zjawił a tak dupa bez cycków
Magda_Tara Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)))))))))) jednakowoż :*
Magda_Tara Opublikowano 20 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. właśnie wszystkich wystwiała na pokaz, sprzedaż czy insza inszość a sama się skryła za wachlarzem :))))))) :D kto chciał ZOBACZYĆ to przyszedł!!!!!! :P :*
karolciaa Opublikowano 11 Maja 2010 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2010 poznaję na zdjęciach miłe mi twarzyczki ;)) pozdrawiam i zazdroszczę spotkania ;)
Rekomendowane odpowiedzi