Magda_Tara Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oleśka! pod literkami wytłuszczonymi są literki zwykłe! wszystko czytaj! wszystko! :*
Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 uwierzysz mi, jak napiszę, że tego nie zauważyłam? ;p skupiłam się tylko na korzystnej zmianie terminu spotkania;)
Magda_Tara Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D pozwolisz Oleśka, że się w tobie zakocham ?????????? jesteś bardziej......ęta ode mnie! :* :)))))))))))))) łojezuuuuuuuuu po 10 minutowym oczekiwaniu: no, mogę cię ewentualnie adoptować! :*
Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 zdecydowanie wolę, żebyś się zakochała :]
Magda_Tara Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))))))) wchodzę w to! buziak!
Magda_Tara Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 heeeeeeeeJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!! ptasić się tu!!!!!!!!!!!!!! następny! następny! :D
Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 daj spokój... będzie bardziej kameralnie, poznamy się bliżej;p poza tym, jeśli to ta knajpa, o której myślę, to tam nie ma za dużo miejsca ;p ;) ale za to można pograć w warcaby...
Magda_Tara Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D żadnych warcab! ani warcabów! nasycić się sobą mamy!!!!!!!!! ewentualnie przesiąc! no! :*
Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 że co? posiąść? nienasycona!
Magda_Tara Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. p r z e s i ą c - w sensie swoją osobowością nawzajem! ty przesiąkasz moją, ja twoją, żubra, lalki, kto tam jeszcze...Kurca - to już wentyluję z lekka :D...Oxy! ooooooooo! dwie wiedźmy w barszcz!!!!! eksplozja! no!
Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 to ja chcę żubrem, ale delikatnie ;)
Magda_Tara Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dobra, ale niech minę zrobi! miną przesiąknę chociaż! :( dasz jedną?
Magda_Tara Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. odsaperujem! narpiew!
Magda_Tara Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 PODKRĘCIĆ MYCHĄ DO GÓRY BO ZNÓW ZMIANY!!!! INNA LOKALIZACJA!!!!! absolutnie nie z naszej winy! :D
Mr._Żubr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 A jak poznam, że to towarzystwo, to to towarzystwo?
Oxyvia Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxy! jesteś z miasta! mniam! żartujesz z tą chatą, a jak będzie ze 45 osób!!!!!!!!!! Aśka! żadnych fot! oficjalnie idę do kościoła! ani mi się waż! :))))))))))))) Dobra, porobimy Ci zdjęcia w kościele, nie ma sprawy. ;-))) A w Sylwestra w Zimie Stulecia było u mnie coś ze 45 osób. Serio. Bo nikt nie mógł nigdzie dojechać, to wszyscy zahaczyli o mój dom, bo wszystkim było po drodze przez Mokotów (wtedy mieszkałam na Puławskiej). :-)
Oxyvia Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Postawimy na stoliku kartkę: "POEZJA.ORG". Zobowiązuję się przynieść takową. I proponuję, co by wszyscy se napisali na czołach nicki z ogra. ;-)))
Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jesssu, przeca razem pójdziemy to i znajdziemy. chociaż w zasadzie mogłeś zapomnieć już jak wyglądam od tamtego czasu;p
Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyli nie będzie warcab/ów?
Rekomendowane odpowiedzi