Magda_Tara Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Nie możecie w czwartek? Większość z Was woli w niedzielę? a więc: NIEDZIELA 6 grudnia !!!!!!!!!! UWAGA !!! ponieważ Antykwariat oraz liczne kawiarnie są nieczynne w niedzielę w mieście, Kurc wyrwał salkę w:INDEKSIE klub muzyczny KRAKOWSKIE PRZEDMIEŚCIE 24 !!!!!!!!! zapraszamy wszystkich chętnych :)) wchodzimy na hasło: KRZYSIEK KURC obowiązują ciemne okulary na nosie, co by nadać spiskowy charakter spotkaniu!!!!!!!!! :))))))))))))))) tyle przeszkód! musi się udać! buźka!
Mr._Żubr Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 No, i to jest konkret, czyli to, co żubry lubią najbardziej.
Magda_Tara Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, "Żubrze, zróbże minę uprzejmą Żubrze" .... zrobisz? :* :D
Olesia Apropos Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 yes yes yes to po żubrze :)
Magda_Tara Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spoko, spoko! zaczniemy gilać i zrobi :)))))))))
Olesia Apropos Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spoko, spoko! zaczniemy gilać i zrobi :))))))))) Tara, a co jak się na spotkaniu okaże, że jesteś moją byłą kobietą, ale poróżniły nas łóżkowe preferencje (niegrzeczna) i przestałyśmy się lubić? hę? to dopiero będzie podobnie było z Żubrem, po pierwszym spotkaniu okazało się, że się znamy - chodziliśmy razem do przedszkola i on ciągnął mnie za warkocze. do dziś się nie lubimy (zwłaszcza po ostatnim spotkaniu) a jeśli lalka okaże się moją panię od GHuJa i zapyta o zaległe projekty? zaczynam się bać PS jak masz na imię? ;)
Magda_Tara Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 o kurde! miałaś warkocze! to może nie jestem twoją ciotką ze strony ojca szwagra łlaaaaaaaaaałłłłłłłłl zaczyna mnie to kręcić!!!!!!!!! Lalka jest! całkiem nie papierowa! oooooo, nieeeee! "ch.... sie pisze przez "ch" nawet z G przed nim!!! spoko! sie zobaczy sie pokocha! :*
a._mrozinski Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 A ktoś rezerwuje stolik czy coś?
Magda_Tara Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2009 a gdyby tak chętni się odhaczyli, to wiedzielibyśmy mniej więcej ile nas do pieczenia chleba? ja Kurc Lalka Jedna dziewczyna może Jeden Chłopak, ale jakoś się zmieści jakby co :))))))) no i dalej! robić "ptaszki" pod nami!
Mr._Żubr Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 No to chyba i ja się pojawię. Minę zrobić. V
Tali Maciej Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 w wawie jestem 4 i niestety musze do pracy wracać, a szkoda )-:
Magda_Tara Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Żuber, Ania - super! a Artur? Oleśka? gadali? bedom??????? Maciej, a ni może się przrłożyć z tym powrotem? ;(( prze...
Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 bedom, jak się co nie pokićka
Magda_Tara Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ma być! namieszała? to niech tera gembule pokaże!
Magda_Tara Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to na końcu ">" to pitaszek jest, tak? no, to następny proszę! Artur na pasku w sensie- na dole zieleniaka, żeby nie było!) się szwenda! do klasy! odptaszkować się!
Oxyvia Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Jeszcze ja, jeśli można. Można? (I tak przyjdę, a jeśli nie można, to Wam porobię zdjęcia przez szybę). Żurawia? To koło mnie! Jak zamkną lokal, zapraszam do mnie na chatę. :-)
Magda_Tara Opublikowano 2 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxy! jesteś z miasta! mniam! żartujesz z tą chatą, a jak będzie ze 45 osób!!!!!!!!!! Aśka! żadnych fot! oficjalnie idę do kościoła! ani mi się waż! :)))))))))))))
Olesia Apropos Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2009 dobra... ale w końcu gdzie i o której to spotkanie?
Rekomendowane odpowiedzi