teresa943 Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 chciałbym ci dać tyle szczęścia ile zmieścisz dobra w czułych dłoniach niosłaś ciepło siejąc po deszczu promienną mannę śpieszyłaś z darami do burych okien drżałem czy znajdziesz pod łachmanem zidentyfikujesz wciąż żywego człowieka nie zawiodłaś
Grażyna_Kudła Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 nie powiem nic napiszę tylko:przejmujący wiersz i nic więcej nie dodam tylko to że patrzysz głęboko a choćbym chciała skłamać to i tak skuszę się na szczerość podziwiam Grażyna
teresa943 Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Grażynuś, Twoje "skuszenie" wprawiło mnie w zakłopotanie...dobrze, że nikt nie widzi "jak u czarownicy spłonione lica" :)))), więc zawstydzona umykam, ale szczerze się przyznam, że jest mi po prostu, co tu kłamać, miło i już :)))) dziękuję serdeczności z buźką - Krysia
Magda_Tara Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Krysiu, cóż można powiedzieć, trudno się wymandrzać wiersz przejmujący, boli, uwiera, dusi i niesie nadzieję i strach, czy znalazła :)) bardzo
Jolanta_S. Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie jestem specem więc z góry-nie zwracaj uwagi, ale zachacz tylko :) niesiesz ciepło siejąc po deszczu promienną mannę śpieszysz z darami do burych okien Krysiu witam, wiersz jest piękny, przejmujący. Super zakończenie. Pozdrawiam :)
zak stanisława Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 tak, Krysiu to dobry wiersz :))) przychylam się do poprawki Jolanty pozdrawiam ciepło
teresa943 Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dla autora wielka radość, gdy Czytacz przejęty dziękuję najpiękniej jak umiem :)))) cieplutko pozdrawiam Tarunię :)))) Krysia
krzysztof marek Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 "drżałem czy znajdziesz pod łachmanem zidentyfikujesz wciąż żywego człowieka nie zawiodłaś" piękne jest to co piszesz. naprawdę. gratuluję :)))
adolf Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 chciałbym ci dać tyle szczęścia ile zmieścisz dobra w czułych dłoniach niosłaś ciepło najbardziej :))))
teresa943 Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysztofie, bardzo dziękuję :))) serdecznie pozdrawiam - Krystyna
teresa943 Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj, miło Cię widzieć. Cieszę się, że znalazłeś coś dla siebie :))) Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Baba_Izba Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Niezmiennie ładnie wyrażone słowa, podoba się myśl przewodnia. Serdecznie pozdrawiam - baba
teresa943 Opublikowano 28 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzooo dziękujęęę! Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Rekomendowane odpowiedzi