Krzysztof_Kurc Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 kiedy poznasz jak stawiam stopy na twardej podłodze usypiam skrzywiony nie oddam słowa tobie wtedy zabraknie kilku snów nie spełnię najprostszej potrzeby nie zrozumiem co powiedziałaś z pewnością wiem co mam zrobić ze swoją winą spać potrafię mocno wierzę że zawsze będziesz ze mną zakopię cię w piwnicy tak na wszelki wypadek
Stefan_Rewiński Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Może być, pozdrawiam. Stefan.
Magda_Tara Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 a już mówiłam i zdania nie zmienię :)) taki wiersz...taki wiersz... już zabrałam - z pracowni buziak!
Bea.2u Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja piórkuję, normalnie roentgen rodu mężowskiego ;) nie oddam słowa, niezłe :) Pozdrawiam /b
f.isia Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja jestem maczo... ;) no nie, Bea ma rację fajny tekst, :)
Bea.2u Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja jestem maczo... ;) no nie, Bea ma rację fajny tekst, :) Fiś, to chyba raczej taki miś-macho ;) no i na wszelki wypadek zakopie ją w piwnicy :)) Praga-reage itp, jeśli znasz Warszawę. nie marudzę, spadam /b
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cieszę się, pozdrawiam. Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. U mnie to już trochę pomężowskie. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło by było być macho. ;) Dzięki. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No "wiersz", taki "wiesz". ;) Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przy mojej wadze to raczej miś. A piwnicę mam w Pruszkowie, też ciekawa okolica. Krzysiek
H.Lecter Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Peel mocno galaretowaty...treść też.
Bea.2u Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przy mojej wadze to raczej miś. A piwnicę mam w Pruszkowie, też ciekawa okolica. Krzysiek Piwnica w Pruszkowie... :)) toż to zaczyn na niezły triller... zaczyna pracować w mojej głowie. Tymczasem ;)
Agata_Lebek Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Coraz lepiej Krzyś :) Zakończenie przypomina klasyk filmowy pt. " Psychoza" oparty na podstawie powieści Roberta Blocha ;) Pozdr.
zak stanisława Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 toz to istny horror, tak na wszelki wypadek zbieraj alibi:) :))) słoneczka
Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Galareta? Raczej zimne nóżki. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przy mojej wadze to raczej miś. A piwnicę mam w Pruszkowie, też ciekawa okolica. Krzysiek Piwnica w Pruszkowie... :)) toż to zaczyn na niezły triller... zaczyna pracować w mojej głowie. Tymczasem ;) Niecierpliwie czekam na efekt. Tymczasem pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak się wyda, nic nie pomoże, piwnica notarialnie moja. ;) Dzięki za słoneczko, pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Prób ciąg dalszy. "Psychoza" to dobry film, niestety książki nie czytałem. Jak sprawię sobie okulary, zacznę odrabiać zaległości w czytaniu. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi