Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jeśli źle naga jestem zerwij mi włosy i paznokcie z piersi sutki zdejmij bylem wystarczająco dla ciebie była jeśli źle mówię kocham popraw ty artysta gdy płaczę źle oczy mocniej ciśnij kciukami w czaszki pochwę tajemny g znajdź satysfakcję miej źle dziecko noszę krwawię złą czerwienią złą jestem rybą w wodzie złym bożkiem płodem strachu tego chłopięcego [sub]Tekst był edytowany przez Michał Kowalski dnia 30-08-2004 12:06.[/sub]
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czytaj zastanawialam się czy to literówki czy taka zabawa językiem "z piersi sutki zerwij bylem wystarczająco dla ciebie była" ogólnie podoba mi sie alema wiele niedociagniec np. "straszku" - to jest ochydne :) Tera
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za opinię - co do staszku zgadzam się (nie wiem co mnie napadło) to nie są literówki pozdrawiam Tero
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to dobrze ze nie literówki... podoba mi sie tam zabawa słowem tera
Gość Milena Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dziwny twór, daj Pan czasu troszkę - a wrócę...
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ależ bardzo proszę - mnie się zasadniczo nigdzie nie śpieszy.. można sobie koło twora chodzić, przyglądać się, poczynać notatki, twór nie ucieknie:)
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No prosze, proszę - młody, a taki wykształcony (g - czy "dżi" :) zerwij - zerwij /?/ "czaszki pochwie" - nie będę dyskutował, ale dla mnie to twór abstrakcyjne wyobraźni (sam miałem w mlodości takie cóś: "pochwa ust" :) "Ogólnie wiersz sie podoba" - że zacytuję ogólnie znanego twórcę-komentatora - "choć mnie nie powalił" :) pzdr. bezet ps. z każdym czytaniem coraz bardziej (mnie powala :)
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z 'zerwij' racja - można ładniej, coś wymyślę. z każdym bardziej? to się rozumie:) zobaczysz co będzie jak przeczytasz za kwadrans pozdrawiam
Roman Bezet Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie z Każdym - tylko z wierszem :) wiem, wiem - już uciekam, bo chyba to nie pora na te rzeczy (do roboty - bezet!!!)
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no no no.. :) ależ mi się podoba :)) lubię takie "wymieszane półgębki" :)) świetny pomysł i realizacja też niczego sobie dawno nie przeczytałam takiego charakterystycznego wiersza zmieniłabym tylko "oczy mocniej ciśnij kciukami w czaszki pochwie" na "pochwę" lepiej mi się tak czyta - łatwiej wyobraża :) pozdrawiam Emilka
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj jakże mi miło:) niech Pani mówi mi tak jeszcze:) serdecznie dziękuję za opinię i porady - pochwę zmienię, przekonała mnie Pani pozdrawiam serdecznie [sub]Tekst był edytowany przez Michał Kowalski dnia 30-08-2004 12:07.[/sub]
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie podoba mi się "złą rybą w wodzie", nie pasuje do reszty wiersza (moim zdaniem oczywiście)... Reszta Panie Kowalski Misiu styka ;)... Odrobinę to pokręcone, pogmatwane... Ale mam wrażenie, że przemyślane, więc opinii jako takiej nie pozostawiam. Pozdrawiam, Pat- Ryś Rołoniec ;)...
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Cóż, widzę Michale, że się w dobrych kierunkach rozwijasz. Zasadniczo się uśmiecham. A.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło, że zaglądnęłaś - widzisz, ryba mnie się podoba bardzo, gusta gusta:) mówisz pogmatwane...? na pewno? Dzięki Pat. ------------- Joanno - serdecznie dziękuję kowalski (miś)
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Yep.
Catalina Acosta Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No, no... Nic dodać...a rybę można ująć - wg mnie. Bardzo mi się podoba! Cóż...jestem ukontentowana ;) Cmok, Cat
Dora Leguska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dobitny, mocny,przykuwajacy..we mnie budzi jednak uczucia mieszane. Akurat "złą jestem rybą w wodzie" jest jak najbardziej na miejscu. Wrecz idealnie by nie rzec "jak ryba w wodzie".Pozdrowienia dla autora. Dora
Dora Leguska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 odrzucając te swoje "uczucia mieszane'..to dobry wiersz.Oczywiscie jako przebywająca z upodobaniem w piaskownicy..znów nie znam Pana innych utworów.
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cat content:) dziękuję - co do 'ryby' proszę spojrzeć na komentarz Pani Dory L ja sądzę podobnie...:) za poświęcony czas jestem wdzięczny pozdrawiam serdecznie kowalski ---- dziękuję za komentarz Pani Doro [sub]Tekst był edytowany przez Michał Kowalski dnia 31-08-2004 15:49.[/sub]
Rekomendowane odpowiedzi