Judyt Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 w ciemną noc wstałam przebudzona zapaliłam nocną lampkę i nawet nie chcesz bym o tym mówiła nadpisuję na teraz choć wiersz w innej formie na parapecie został za zasłonką miłość z Miłości zabroniona i jak to jest że harfa gdzieś zagubiona w rozmowach prowadzonych po cichu czujesz nieustannie nutą niedogoniona
teresa943 Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 Judyt, pamiętam z W, komentowałam, teraz ponownie się zamyśliłam... serdecznie i ciepło pozdrawiam - Krysia
Eugen De Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 "wstałam zapaliłam mówiła nadpisuję/dziwactwo!?/ został zagubiona czujesz" No właśnie - czujesz?
BARBARA_JANAS Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 Czuję Judytko...twoje pisanie...Pozdrawiam kawowo... :))
Tomasz_Biela Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 pamiętam i zaparzam sobie nieustannie miętę na Twój sposób przekazu ale cenię/ ale Ty o tym wiesz ./ uszanowanie t /
M._Krzywak Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 To ja też za (wierszem :) Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Krysiu że czytasz... obawiam się coraz częściej wystawiać tego owego.. J. wzajemnie bardzo
Judyt Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. można tak uznawać Eugen, dzięki za ślad, oczywiście, że czuję jestem tylko człowiekiem, J. serdecznie
Judyt Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za współodczuwanie Basieńko, kawę piję rzadko, ale aromat piękny pozostawiasz, J. serdecznie
Judyt Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tobie także Michał bardzo- serdeczne ukłony za ślad i za- za... oraz uśmiech,J. płoniaście
Judyt Opublikowano 26 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za cenię -Tomku, to bardzo miłe, słyszeć takie słowo, od doświadczonego poetycko, J. serdecznie i wzajemnie
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To bardzo miłe, że nazywasz mnie doświadczonym poetycko, każdy kto próbuje doświadcza / Dobrej nocy i rześkiego poranka /
Judyt Opublikowano 27 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To bardzo miłe, że nazywasz mnie doświadczonym poetycko, każdy kto próbuje doświadcza / Dobrej nocy i rześkiego poranka / racja, dzięki za słowo mądre, piszę z doskoku zatem wzajemnie Tomku dobrego
Rekomendowane odpowiedzi