Grażyna_Kudła Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 wyśniłeś ją tęczą z przewagą indygo taki obraz w naturze nie może być prawdziwy tęcza nie jest monochromatyczna namalowałeś chordofonami a to nie były drgania jej struny nienamacalnie palcami dotykałeś co wieczór przytulony do mnie wołałes jej imię nie myl mnie z poezją
zak stanisława Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. świetnie, tym bardziej ze można sie wiele dowiedzieć, przypomnieć, np, to ze tecza nie jest monochromatyczna:P i te chordofony, tego musiałam szukać w wikipedii :) cmook, Grażyno a to moje widzimisie:)))) namalowałeś chordofonami a to nie były drgania jej struny nienamacalne palcami dotykałeś co wieczór przytulony do mnie wołałeś jej imię ???? buziak z sorkami
Pan_Biały Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 niektórzy obdarowywania uczuciami uczą się latami, więc daj mu czas:) podoba się pozdrawiam r
Anna_Para Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Dobry, nawet bardzo dobry jest ten wiersz! Pozdrawiam, Para :)
Grażyna_Kudła Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. świetnie, tym bardziej ze można sie wiele dowiedzieć, przypomnieć, np, to ze tecza nie jest monochromatyczna:P i te chordofony, tego musiałam szukać w wikipedii :) cmook, Grażyno a to moje widzimisie:)))) namalowałeś chordofonami a to nie były drgania jej struny nienamacalne palcami dotykałeś co wieczór przytulony do mnie wołałeś jej imię ???? buziak z sorkami cudownie Stasiu przeczytać Twoje "świetnie" pod wierszem promienieję jak tęcza... nie monochromatyczna:) ślicznie dziękuję ps.z Twojego "widzimisię" pozwoliłam sobie skorzystać pozdrawiam Grażyna
Grażyna_Kudła Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Panie Biały za piękne słowa pozdrawiam
Grażyna_Kudła Opublikowano 23 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Anno za czytanie i tak budującą opinię o wierszu pozdrawiam Grażyna
teresa943 Opublikowano 24 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2009 Grażynko pięknie, ale Stasi "widzimię" też mnie urzekło. Dobrze, że skorzystasz. :)))) Serdecznie pozdrawiam - Krysia
Grażyna_Kudła Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu vel "wiedźmo, wróżko, czarodziejko... ... ... " Twoje słowa też urzekają dziękuję i pozdrawiam Grazyna ps. kropki czekają na nowe tytuły dla Ciebie
teresa943 Opublikowano 25 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu vel "wiedźmo, wróżko, czarodziejko... ... ... " Twoje słowa też urzekają dziękuję i pozdrawiam Grazyna ps. kropki czekają na nowe tytuły dla Ciebie chyba zaproszę Cię na sabat czarownic :)))) będziesz nadawać tytuły wiedźmom...rożnych specjaności :))) warto taką jak Ty zjednać do grona :)))) żeyczę miłego dnia :))))))
Grażyna_Kudła Opublikowano 25 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krysiu vel "wiedźmo, wróżko, czarodziejko... ... ... " Twoje słowa też urzekają dziękuję i pozdrawiam Grazyna ps. kropki czekają na nowe tytuły dla Ciebie chyba zaproszę Cię na sabat czarownic :)))) będziesz nadawać tytuły wiedźmom...rożnych specjaności :))) warto taką jak Ty zjednać do grona :)))) żeyczę miłego dnia :)))))) Czarodziejko: mówisz i masz to magia powiedz tylko gdzie i kiedy i... czy miotły nie wyszły już z mody:))) pozdrawiam serdecznie Krysiu
Rekomendowane odpowiedzi