anna_rebajn Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Pomyślałeś że uśmiech jest jak furtka do nieba podobna do furtki którą do ogrodu z boku się wchodziło nie rzeźbiona brama ot kawałek płotu na starych zawiasach a za nią jabłonie i wysoka trawa w głębi ławka z drewna równy rząd narcyzów cisza niezupełna i ten uśmiech posłany nie całkiem przypadkiem tę furtkę mi przypomniał otwieraną wiatrem
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Moim skromnym zdaniem za duzo "furtek", drugą można zamienić na "tej". Podoba mi się. pozdrawiam Krzysiek
Pan_Biały Opublikowano 15 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 uśmiech jest furtką do nieba podobną do furtki którą do ogrodu się wchodziło nie rzeźbiona brama ot kawałek płotu na starych zawiasach a za nią jabłonie i wysoka trawa w głębi ławka z drewna równy rząd narcyzów cisza niezupełna uśmiech posłany nie całkiem przypadkiem furtkę przypomniał wiatrem otwieraną pozwoliłem sobie pokombinować - odrobinę tylko:) ładny obraz, pani Aniu pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi