Krzysztof_Kurc Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 w jakim czasie można przejrzeć całe swoje życie zamknąć w dziesięciu palcach zobaczyć pustkę modlitwy poszukiwać istnienia z przedrostkiem bez szczypty pewności z pogniecionej kartki
Magnetowit_R. Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 brak aspektu/kontekstu łączącego życie i wiarę w wierszu. słabizna (for me). pozdrawiam
f.isia Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgadzam się z Magneto względem braku owego kontekstu, nieczytelna dla mnie również rola "czasochłonności", chyba nie słaby, lecz jakby trochę zagubiony ten tekst :)
Magda_Tara Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 dla mnie nie słabizna, Krzysiek, ale wiesz, że ja się nie znam hehe :))))))))) podoba się, jak pozostałe (oprócz jednego) za-istnieć znaczy spełniać się robisz to! buziak!
BARBARA_JANAS Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z pewnością zatrzymuje...Pozdrawiam..:)
Agata_Lebek Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysztofie polecam wiersz Maćka S., tak mi trochę ze sobą korespondują te dwa wiersze. Pozdrawiam.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bez aspektu/kontekstu pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgadzam się z Magneto względem braku owego kontekstu, nieczytelna dla mnie również rola "czasochłonności", chyba nie słaby, lecz jakby trochę zagubiony ten tekst :) Pytanie dotyczy czasu w jakim można otrzymać opowiedź. ;) Czysto retoryczne. Czy każdy je znajdzie? Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za-iste, oprócz którego? Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za zatrzymanie się, mam nadzieję że nie był to czas całkiem stracony. Pozdrawiam Krzysiek
Nikodem_Ópatowski Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 "w jakim czasie można przejrzeć całe swoje życie?" w rzeczywistym czasie swojego życia, bo tą książkę czyta się tylko raz bez możliwości powrotu. A próby streszczenia i podsumowania są zawsze dalekie od prawdy, bo wszytko zależy od chwilowego nastroju. Jeszcze jest nasza kiepska ludzka pamięć z samymi lukami.Więcej optymizmu, bo jutro zdarzy się coś miłego i całe życie będzie wyglądać inaczej. zmusza do refleksji, więc chyba się podoba:) pozdrawiam:)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trochę tak. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za "zrozumienie" i poświęcony czas. Cieszę się że tekst może prowokować do takich refleksji. Pozdrawiam Krzysiek
Magda_Tara Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za-iste, oprócz którego? Krzysiek a co bede mówić... :(( zresztą mówiłam już! nie będę dwa razy powtarzać, uważać trza było! :)) :*
Stefan_Rewiński Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Przeczytałem. Pozdrawiam.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 11 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam Krzysiek
Mateusz Kielan Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2009 też o tym myślę... pozdrawiam..
Krzysztof_Kurc Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ot, taki czas. Pozdrawiam ciepło Krzysiek
Nessa Isilra Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 Nie mam do czego odnieść, bo brakuje jak dla mnie tła, zalążków, żebym mogła sytuacje liryczna zimaginować w głowie. dygam ;)
Espena_Sway Opublikowano 16 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2009 słaba ta impresja; brak sztuki, brak życia. pozdrawiam Karolina
Rekomendowane odpowiedzi