Twój Kubizm Opublikowano 7 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2009 Ptaki rozwiązują niebo. Zawsze wracają sny bez pamięci. Lato przeszło, czas na żądanie – okruchy z twojej ręki, które nakarmią gromadę i jeszcze zostanie dnia, by się nie obudzić. Mówię za ciebie, odpowiadam za nas, przybrana siostro: lato przeszło. Stoję po przeciwnej stronie, za mną rzeka, przede mną podróż. Sól.
H.Lecter Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 przede mną podróż. Sól. Prawie jak Churchilla - krew, znój, łzy i pot... Konieczność uświadomiona, jest mniej słona. Ładne.
Agata_Lebek Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.
Twój Kubizm Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 H. Lecter, Agata Lebek - dziękuję. Plusów się nie spodziewałem.
Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Ptaki rozwiązują niebo tylko to, reszta to tylko dopowiedzenie MN
Twój Kubizm Opublikowano 8 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Messalin Nagietka - dobry i skromny początek. Dzięki.
Ruffle_puffle Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Dla mnie - zgrabne i całkiem wdzięczne. Pozdrawiam.
bona Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Skoro można, to i ja postawię.
Leszek_Nord Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2009 Lubię ptaki, Twoje też. Dobry wiersz. Pozdrawiam. Leszek
f.isia Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2009 mam niejaki problem z interpunkcją, wrażenie jakby ktoś mnie co chwilę szarpał za rękaw, albo podstawiał nogę ;) wywaliłabym ", które", a z resztą już jakoś dam sobie radę ;)
Twój Kubizm Opublikowano 10 Listopada 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2009 Ruffle_puffle, bona, Leszek Nord - dziękuję. Pozdrawiam f.isia - nie piszę wierszy bez interpunkcji, bo gdy je czytam u innych mam wrażenie jakby mnie ktoś podpuszczał;)
Goliard Opublikowano 11 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ptaki zdają się być tylko przygrywką, ładną ale tylko ładną i trochę za długą.
gęba_w_niebie Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 podoba mi się. plusuję.
Rekomendowane odpowiedzi