H.Lecter Opublikowano 30 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 wszystko się stanie wczoraj bagno i hymn cytat z bezsennej nocy dnia jarmarczna karuzela to nie bóg stworzył przeszłość ściętych drzew cień jego jest chwila kształt doskonały jak kula miasta tocząca się ulicami deszczu w północy listopadowy czarny performance
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Mam słabość do performance'u, zwłaszcza w czerni, i do karuzeli... Na razie daję się zatem emocjonalnie u(z)wieść motywom ;) Ale obiecuję ochłonąć i powrócić ;)
mały_dzielny_toster Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Performance - to tylko król Julian - bzzbzzbzzzbum ;) Bez zmian.
H.Lecter Opublikowano 30 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Z dwojga możliwości wolę, żeby cię motywy zwodziły, niżby miały uwodzić... : ) Zapraszam ochłoniętą do chłonięcia... Dzięki, Kasiu. : )
H.Lecter Opublikowano 30 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Performance - to tylko król Julian - bzzbzzbzzzbum ;) Bez zmian. Proponowałbym wydłużyć nieco końcówkę króla Juliana, może : bzzbzzbzzzbuuuum.. : ) Dzięki, Marto. : )
f.isia Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie się to ułożyło w głowie nie po kolei, znaczy na odwrót ;) miast kwitować performancem, zaczynam od niego, stając się widzem i trochę performerem, aż wszystko się stanie wczoraj ;)
f.isia Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wściekasz się na ludożercę, że nie chce być przekupą ? ;)
Leszek_Nord Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Chociaż bym nie chciał, nie mogę się oprzeć, by przyznać, że jest w tym siła. Jedynie ostatniego wersu nie biorę. Pozdrawiam. Leszek
Stefan_Rewiński Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Dobre. Pozdrawiam. Stefan.
H.Lecter Opublikowano 30 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie się to ułożyło w głowie nie po kolei, znaczy na odwrót ;) miast kwitować performancem, zaczynam od niego, stając się widzem i trochę performerem, aż wszystko się stanie wczoraj ;) To masz lepiej, mnie się nic nie układa - nie potrafię nawet rozgraniczyć przedmiotowości i podmiotowości p(P)erformera. Taki performance nieustający, ulewny jak cholera... ; ) Dzięki, fiś. : )
H.Lecter Opublikowano 30 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wściekasz się na ludożercę, że nie chce być przekupą ? ;) Zaraz tam ludożerstwo, smak jakiś taki niebanalny i tyle... ; )
H.Lecter Opublikowano 30 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Uznaję, że poległeś przed brutalną siłą tego wiersza... : )) Dzięki, Leszku.
H.Lecter Opublikowano 30 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A gdzieżeś ty się podziewał, Stefanie ? : ) Dzięki.
iggy Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 to się naprawdę może podobać? ojoj
H.Lecter Opublikowano 30 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem wzruszony, że mogę połączyć się z tobą w szczerym, bezmiernym współzdziwieniu i współubolewaniu... Dziękuję, iggy. : )
iggy Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem wzruszony, że mogę połączyć się z tobą w szczerym, bezmiernym współzdziwieniu i współubolewaniu... Dziękuję, iggy. : ) cała przyjemność po mojej stronie. wiem, że nie obchodzi Cię zdanie takich maluczkich jak ja. zdrówka życzę.
H.Lecter Opublikowano 30 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jestem wzruszony, że mogę połączyć się z tobą w szczerym, bezmiernym współzdziwieniu i współubolewaniu... Dziękuję, iggy. : ) cała przyjemność po mojej stronie. wiem, że nie obchodzi Cię zdanie takich maluczkich jak ja. zdrówka życzę. Obchodzi mnie każde zdanie ( wzrostu nikomu nie sprawdzam ), mniej obchodzi czyjeś zdanie na temat czyjegoś zdania, jeżeli nie jest podparte własnym zdaniem... ; ) Ty się iggy nie dziwuj ludziskom, tylko powiedz, co jest do bani... : )
Tomasz_Piekło Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Prawie jak Honet.
H.Lecter Opublikowano 30 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. " Baw się "... ? Prawie, robi różnicę... ; ) Dzięki.
Mr._Żubr Opublikowano 30 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2009 Jestem na nie. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi