Krzysztof_Kurc Opublikowano 22 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 wstaje rano i śpi ze mną w dorzeczu ulic zamek i klucz zamyka niebo sufitem chroni przed upadkiem gwiazdy na podłodze odbijam tu moje stopy codziennie czerpię z niego siłę jak z kromki chleba
aluna Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Pięknie ,ukryte przemyślenie poety! Ja także czerpie z tego źródełka....! Pozdrawiam Krzysztofie! Ania
tiktak61 Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 a jakie tu są przemyślenia?????????
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Aniu. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 23 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Do przemyślenia !!!!!!!!!! Pozdrawiam Krzysiek
Bachencja_S. Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Prawda? Taki dom - prawdziwy, czy też w metaforze schowany - to rzecz niezbędna...... Pięknie napisane! Pierwszy wers - świetny! Trochę nie jestem pewna, czy sufit ratuje gwiazdy przed upadkiem, czy Twoje stopy się w nich na tej podłodze nurzają. Bo i tak - i tak - podoba mi się. Jakiś enter może, gdybyś chciał intencję podkreślić?... Jakkolwiek - ja wyobraziłam sobie te stopy po kostki w gwiazdach - i jakoś mi się cieplej zrobiło.... Się uśmiechnęłam do siebie.... :) Pozdrowienie Autorowi.
gabriel p. Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 łezka w oku za tym rodzinnym :( pobudził mi Pan wspomnienia... pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 23 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o domowym ognisku dawno nie czytałem wiersza tym większa przyjemność pozdrawiam r
Krzysztof_Kurc Opublikowano 24 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Entera nie będzie, intencja jest właśnie taka dwojaka. Pozdrawiam ciepło Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 24 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wiersze powinny nieść ze sobą uczucia, więc cieszę się ze ten, spełnia warunek. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 24 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam ciepło domowo. Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi