janusz_pyzinski Opublikowano 15 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2009 byłyście jak ziarnka maku w zaciśniętej dłoni poprzez palce jedno odzyskało wolność dziś w naszym ogrodzie pielisz grządki i kwitniesz najpiękniejszym kwiatem
BARBARA_JANAS Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dedykowane są niebezpieczne...ale ja lubię sobie czytnąć...Zaskakujesz miniaturką...:)) Osobiście bym jeszcze ucięła ostatni wers... Zakończenie na kwitniesz...jest piękne... Pozdrawiam...:))
a._mrozinski Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 Piękny wiersz. Wiersz-ostoja. Wiersz, do którego można wracać po przedawkowaniu trudnej poezji. Arek
paper_doll Opublikowano 16 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2009 niebezpiecznie zamieszczać takie teksty. w tym przypadku jestem za :) P.
H.Lecter Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O ostatni wers za dużo, kwitnienie nie wymaga stopniowania - zawsze jest piękne... Ładne i jednak, u ciebie, zaskakujące... : )
Magda_Tara Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 nie za dużo, zakładam się, że nie za dużo dla niej :)) pięknie
iggy Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O ostatni wers za dużo, kwitnienie nie wymaga stopniowania - zawsze jest piękne... Ładne i jednak, u ciebie, zaskakujące... : ) zgadzam się z powyższym - ciachnąć kwiatka i będzie super (samo "kwitniesz" jest już wystarczająco wymowne) pozdr.
kasiaballou Opublikowano 17 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie zastanawia ta "dłoń zaciśnięta" - córki pod ojcowym pręgierzem? małżeństwo, jako wyzwolenie? nie oceniam/nie wnikam - poczytałam pozdrowienia kasia
Agata_Lebek Opublikowano 19 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widzę tu pięknie zadbany ogród ;)) Zaciśnięta dłoń peela niesie bardzo pozytywny ładunek emocjonalny. Cicho, łagodnie, ciepło.
Rekomendowane odpowiedzi