Pan_Biały Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Nowojorczyk kocha się w Parku Centralnym Piąta Aleja ocieka blichtrem a bohema wychowana w Fabryce kopie grób Berlińczyk na Alexander Platz piętnuje Turczynkę na Tempelhof się nie ląduje z darami na Dworzec Zoo by je spieniężyć Checkpoint Charlie puste od worków z piaskiem Paryż to kurewskie miasto o zatrutym w pierścieniach sercu Sekwana oczyszcza francuską miłość szampan i kasztany z Placu Pigalle więcej warte od wieży pana E. i łuku dla tryumfu w Barcelonie tracę kontrolę noce trwajcie w duchu Pabla całujmy się na ceramice Gaudiego w barwach blaugrana na koronie Nou Camp wrzeszczymy w niebogłosy Visca Catalunya Warszawa nie ważna cześć dla grodu Kraka oddaję Breslau noszę w tatuażu w setkach mostów i tysięcy czerwonych cegieł z Ostrowa Tumskiego na Plac Solny idę po różę w mikroklimacie ogród japoński napawa optymizmem w imię miłości pod drzewem wiśni a pionki są w grze
Magda_Tara Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Warszawa nieważna ??????????? a może: "Warszawa, nie, ważna! miało być ?? nie byłoby moich opowiadań! :P no i podoba się ta wędrówka, nie powiem :))
Pan_Biały Opublikowano 12 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 bez urazy Madziu ale serce moje nie bije dla stolicy:( choć przesadnie uprzedzony nie jestem:) dzięki za zerknięcie r
Krzysztof_Kurc Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Ciekawy pomysł i wykonanie. Pruszków pozdrawia Pionki ( w grze ). ;) Krzysiek
Magda_Tara Opublikowano 12 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) nie czujem się urażona :))))))))) moje bije :*
teresa943 Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 pionki na szachownicy w tym ogrom treści!!! super wieloznaczność także w całości :) z przyjemnością mi się podróżowało... z dobrym przewodnikiem:)))) serdecznie i cieplutko :-) Krysia
Pan_Biały Opublikowano 13 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. haha:) no panie Krzysiu z geografii piona:) a za dobre słowo dzięki pozdrawiam
Pan_Biały Opublikowano 13 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i to bez biletu za darmoche:) przyjemność po mojej stronie Krysiu:) pozdrawiam r
Rekomendowane odpowiedzi