Julia Mone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 powiem ci kiedyś dobranoc powiem błogosławieństwo gdy noc zaspaną się stanie choć rzadziej się staje niż często powiem ci kiedyś dobranoc przy księżycowej pełni wtule w twe usta zmęczone i tak zamarzniemy piękni powiem ci kiedyś dobranoc namaluję na niebie jak byśmy byli stworzeni tylko i włącznie dla siebie [sub]Tekst był edytowany przez Julia Mone dnia 23-08-2004 08:53.[/sub] 1
Gość Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 oj współczuje Pani taka tematyka na tej stronie się nie przyjmie sama Pani zobaczy po komentarzach - no coż sam wiersz jest w nim zawarte uczucie ale...łudząco podobny do pozostałych i taki opisowy do mnie nie przemawia pozdrawiam
Agnes Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 hm zgadzam się z przedmówcą że taka tematyka jest tu raczej krytykowana. Pewnie przez to ze to dość popularny temat i trudno jest o nim pisać skoro już tyle zostało napisane. Myślę że trzeba jeszcze nad tym wierszem popracować...proszę próbować Agnes [sub]Tekst był edytowany przez Agnes dnia 22-08-2004 22:31.[/sub]
Julia Mone Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 myślałam troche nad tym... i w gruncie rzeczy w poezji nie chodzi o to aby wszystko było idealne , piękne... bo gdyby wszystko takie było, to po co krytyka ... chodzi o to by sprowokowac czytelnika do przeczytania wiersza , nawet jeśli jest to kompletny kicz ... a mnie wreszcie się to udało... może macie racje że ta tematyka się już przejadła i że trzeba nad nim jeszcze popracować... ale przeczytaliście go i wraziliście swoją opinie to mój sukces JM
Rekomendowane odpowiedzi