teresa943 Opublikowano 3 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 patrząc w sufit jak zwykle sen zachętą do igraszek w ślepą babkę czmycha z przekorą chwytam cień uśmiechu pachnie macierzanką przelotne muśnięcie na dobranoc czuję pewność że czekasz kochając uładzę niepoukładane już niedługo obiecuję
Pan_Biały Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ta macierzanka to tymianek aż musiałem wniknąć o co Krysi chodziło:) "sen zachętą do igraszek" - łobuziara!!! :) fajny na nie dobranoc:) pozdrowienia
Anna_Para Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 No, teraz mogę iść do łóżka! Dobrej nocki! Dzięki za kołysankę, Para
teresa943 Opublikowano 4 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ta macierzanka to tymianek aż musiałem wniknąć o co Krysi chodziło:) "sen zachętą do igraszek" - łobuziara!!! :) fajny na nie dobranoc:) pozdrowienia hehe...spodobało się? - łobuziak!!! a macierzanka tzw. piaskowa uwielbia lasy sosnowe...wiadomo żywiczne ... dobre przed snem :))))) no może być napar tymianku :)))) dziękuję serdecznie pozdrawiam :-) Krysia p.s. miłego dnia :)))
teresa943 Opublikowano 4 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam nadzieję, że dobrze się spało :)))))) dziękuję serdecznie pozdrawiam Aniu :-) Krysia p.s. niech igra w Tobie słońce:)))
Krzysztof_Kurc Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Jak zwykle kobieco, w dobrym tego słowa znaczeniu. Ciepło, pachnąco i z obietnicą. W ciemnym ogrodzie kwaśną wisienkę przed snu ikoną na ołtarzyk przyjemności składam. jak pragnienia obraz na języku budzi się Dobrej Nocy życzenie. Pozdrawiam Krzysiek
teresa943 Opublikowano 4 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysiu, przyjmuję po kobiecemu i z wdzięczności za życzenia odwzajemniam uśmiechem także za ten wierszyk :)))))))))))))))))))))))) dziękuję Serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Bernadetta1 Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 no Krysiu...sama ostatnio napisalam kolysanke, wiec jestem w temacie...bardzo fajny:)cmok:)
Judyt Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 fajnie ..nie wiem co napisać nawet dziś, dobrze się czytało może tak, J. serdecznie
BARBARA_JANAS Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 A to sobie do poduszki...dla wytchnienia...dobranocki...
Fly Elika Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 Co sugerujesz uładzić, że tak się spytam... teres hmm ;)? Nawet z czasem mi się ten konkret podoba u Ciebie... gorzej, wypadają z wnikaniem na siłę w pod komentarzach..kobiece niekobiece :)) no ale cóż... konkret to konkret, ważny jest ..:) Pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to cieszy Beatko...a jeśli zdołałam ululać, to tym bardziej :)))) cieplutko i serdecznie cmok :-) Krysia
teresa943 Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeśli dobrze się czytało, to już coś :) dziękuję Judytko; cieplutko pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam nadzieję Basiu, że dobrze spałaś z moją przytulanką :))) serdeczne pozdrówki - Krysia
teresa943 Opublikowano 5 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmm..."uładzić" czyli poukładać, załatwić...co sugeruję? chyba każdy, podobnie jak peel, ma jakieś tam swoje sprawy do załatwienia... tak mi się wydaje...a "kobiece niekobiece"? Fly, każdy odbiera po swojemu i jest ok! Różnorodność odczuć i interpretacji Czytelników cieszy autora, natomiast co on miał na myśli pisząc, jest jego tajemnicą...nie zawsze wykłada się "kawę na ławę", gdy się upublicznia...tak jest wg mnie ciekawiej. Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam Eliko :-) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi