Szkic Tylko Opublikowano 2 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 betonowa się zaczyna jesień wieczorami od szeptu tramwajów do jęku wind oto mozaika wietrzna wśród ciemności liście zatrzymane w locie neonowe albo cyrograf złamany każde jutro oznacza utratę kawałka ciepła i pozamiatane chodniki
teresa943 Opublikowano 3 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sorry, tak sobie czytambetonowa zaczyna się jesień wieczorami od szeptu tramwajów do jęku wind oto mozaika wietrzna wśród ciemności liście zatrzymane w locie neonowe albo cyrograf złamany jutro utratą kawałka ciepła chodniki pozamiatane oczywiście to tylko takie tam moje... podoba mi się ta wieczorna zaduma (takie spojrzenie przez okno) serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Szkic Tylko Opublikowano 4 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 dziękuję Krysiu. jeszcze nie wiem jak go połamię, ale możliwe że podążę za Twoją radą. dla mnie jesienne wieczory kryją w sobie jakąś magię, której nie potrafię zrozumieć i czasami po prostu muszę sięgnąć po długopis ;) serdecznie:)
Judyt Opublikowano 4 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2009 betonowa się zaczyna jesień wieczorami od szeptu tramwajów do jęku wind oto mozaika wietrzna wśród ciemności liście zatrzymane w locie każde jutro oznacza utratę kawałka ciepła i pozamiatane chodniki tak mnie się czytało, bardzo pięknie Szkic, jest co poczytać przynajmniej- tylko tak dalej, J. serdecznie i mozaikowo pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi