Krzysztof_Kurc Opublikowano 29 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 z niezaglądaniem w zęby związany zmową milczenia i zrozumieniem bez słów zbędnych przy korycie o problemach z kobietami nie mówi bo wie czym to się kończy zapachem sterty siana rozgrzebanej kopytem w zamyśleniu
MARZKOB Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 KONiecznie sKOŃcentruj się na KOŃwersacji z gatunkiem bardziej Ci pokrewnym (?), bo się wyKOŃczysz nerwowo:))). A KONikowi siana daj i wody.
MARZKOB Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 A żeby nie było to tamto, to wierszyk mi się baaardzo podoba.
Magda_Tara Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 jej zamilkłam czytając milczeniem rozumieć - to bardzo wiele, podoba się, już Ci mówiłam :)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Baaardzo mi miło że sie podoba. Pozdrawiam Krzysiek
Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki Magdo, Pozdrawiam Krzysiek
kasiaballou Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 wierszyk warsztatowo niezły, ale że z "kobietami" zgodzić się nie mogę - no chyba, że peel przez szacunek/a może z obawy do kobiet, woli konia męczyć - biedny Edzio... ;) pozdrawiam kasia :)
Magda_Tara Opublikowano 2 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))))))))) koń...każdy widzi :*
Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Października 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Października 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyżby jednak hipoterapia była przereklamowana? Ed kobiet się nie boi. Ja chyba też. ;) Pozdrawiam Krzysiek
Rekomendowane odpowiedzi