teresa943 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 jeszcze natłok skrupułów już grasz w moich myślach pierwszoplanową rolę na wychłodzonej scenie wdzięcznie zarumieniona z dreszczem czułości w iskrzącym wzroku jesteś rozpogodzeniem na jawie czy we śnie - wszystko jedno - nie przebrzmiewaj nigdy bez ciebie w sobie nie odnajdę błękitu
Cosa Nostra Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Śliczny ten wierszyk Krysiu...przyszedł mi do głowy przeczytaniu, taki sobie pomyślunek żeby tak sobie pozamieniać kolorki literek i tło, i nie wiem które zrobić niebieskie, a które żółte a w dodatku, gdzieś umieścić brązowy z zielonym ;-) może znasz czarodziejko od muz jakiś na to sposób ;-) a potem się zastanowiłabym się coś dorzucić ;-) do tego żeby nam... było tutaj wszystkim weselej i naturalnie ;-) cieplej PZDRX
HAYQ Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 ciekawie z tym błękitem Krysiu, bo nawet w górze lodowej można go znaleźć. :) Pozdrawiam serdecznie.
Gość Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Lubię czytać pani wiersze mają to ''coś '' co uwielbiam;) pozdrowionka...
kasiaballou Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "na jawie czy we śnie - wszystko jedno - nie przebrzmiewaj nigdy bez ciebie w sobie nie odnajdę błękitu" śliczności - błękity i róże dla Ciebie, Kryś - nie inaczej :) pozdrówki kasia.
teresa943 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Cosa, zaskakujesz :)) nie myślałam o zamianie literek w kolory, choć one mają w sobie symbolikę, np. czerwień - miłość...ale jeśli masz pomysł, to może być ciekawe...spróbuj :) dziękuję za "śliczny" serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
teresa943 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no właśnie :) dla "błękitu" warto się potrudzić :) dziękuję HAYQ Serdecznie pozdrawiam - Krysia
teresa943 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. witaj Justyno, miło, że lubisz moje wierszydła :) dziękuję pozdrawiam serdecznie :-) Krysia p.s. bez "pani" jest prościej i serdeczniej:)
teresa943 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "na jawie czy we śnie - wszystko jedno - nie przebrzmiewaj nigdy bez ciebie w sobie nie odnajdę błękitu" śliczności - błękity i róże dla Ciebie, Kryś - nie inaczej :) pozdrówki kasia. o, Kasia, jak miło i do tego "śliczności" ...spąsowiałam :) dziękuję serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Anna_Para Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Nie ma co pąsowieć! Wszystkim podobają się Twoje piękne wiersze: proste, lirycznie zakręcone kolo serduszka, ale i w intelekcie! Zawsze niemal synestezyjne. Cieplutko, Para
Jan Neck Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 No i co ja mam napisać? Czekam na publikację w dziale P. :D Pozdr.
teresa943 Opublikowano 30 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Aniu, coż mam powiedzieć? Miło mi. To moi Czytelnicy ciągle mnie umacniają, zachęcają i inspirują do kolejnych wierszy. I za to Tobie i innym serdecznie dziękuję. Z wdzięczności ślę uśmiech :))))))))))))))))))) Serdeczności Anno :-) Krysia
teresa943 Opublikowano 30 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło mi Janie, ale sam wiesz...limit jak Cerber strzeże każdej minuty...nic wcześniej :))))) Tymczasem dziękuję. Serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Rekomendowane odpowiedzi