teresa943 Opublikowano 28 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 zamknij w sobie splin i milcz durna tęsknico choć już nie grają pląsaj z chichotem tyle jeszcze dni tygodni miesięcy lat jesienno-zimowych teraz twoja pora oto bal bez gwiazd mleczna droga w dymnej zasłonie po czwartej kawie ze skrętem - stuk brzęk sypie się szkło - nic to już świta po bezgwiezdnej kolejna niewiadoma jutro pozbierasz rozproszenie
Fly Elika Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Wszystko ładnie, nie podba mi sie Krysiu w twoim wierszu 'durna', to słowo jest zalatuje prostactwem, nie pozwala na myślenie, prowokuje ... osacza, zamyka
Pan_Biały Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaskakujesz ponownie:) kolejna nie przespana noc Krysiu? durna- jeśli prowokuje? to mi w to graj! r
teresa943 Opublikowano 28 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eliko, po pierwsze to peelka w specyficznych okolicznościach mówi tak o sobie, a po drugie, spójrz na to słowo wieloznacznie, skonfrontuj z całością (łącznie z tytułem), a odczujesz może nie tak surowo... dziękuję, że jesteś Fly i dzielisz się tym, co czujesz :) cieplutko i serdecznie :-) Krysia
teresa943 Opublikowano 28 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zaskakujesz ponownie:) kolejna nie przespana noc Krysiu? durna- jeśli prowokuje? to mi w to graj! r Czyż coś się ukryje przed bystrym okiem Pana Białego? Jak zwykle...wiesz wszystko :) Jasnowidz? Hehe...miło, że ktoś wie jak to bywa, gdy sen zapomniał zasnąć :))))) "mi w to graj" :)))) Dziękuję. Serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Fly Elika Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eliko, po pierwsze to peelka w specyficznych okolicznościach mówi tak o sobie, a po drugie, spójrz na to słowo wieloznacznie, skonfrontuj z całością (łącznie z tytułem), a odczujesz może nie tak surowo... dziękuję, że jesteś Fly i dzielisz się tym, co czujesz :) cieplutko i serdecznie :-) Krysia Krysiu, domyślam się, ale nie mogę na to słowo nawet patrzyć, a co dopiero usłyszeć!
teresa943 Opublikowano 28 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Eliko, po pierwsze to peelka w specyficznych okolicznościach mówi tak o sobie, a po drugie, spójrz na to słowo wieloznacznie, skonfrontuj z całością (łącznie z tytułem), a odczujesz może nie tak surowo... dziękuję, że jesteś Fly i dzielisz się tym, co czujesz :) cieplutko i serdecznie :-) Krysia Krysiu, domyślam się, ale nie mogę na to słowo nawet patrzyć, a co dopiero usłyszeć! hmm...rozumiem :) a ja sobie nieraz mówię (do lustra): ech, durna ty, "otrzyj łzy, nie rozpaczaj...nie zawsze są prognozy złe" - jak śpiewa Piasek :))))) i jest mi lżej :)))) miłego wieczoru Eliko :))))))))
Anna_Para Opublikowano 28 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2009 Znowu napisałaś "za mnie" wiersz! Dziękuję, Krysiu, bo ja durna ostatnio nie piszę i nie chce mi się! Nie mam motywacji! Ale może i dobrze? Poczytam Wasze!
teresa943 Opublikowano 29 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Za Ciebie? To zakrawa na telepatię :))))), ale lubię Twoje, więc pisz, pisz...o, widzę coś na horyzoncie...lecę czytać :))))) Dziękuję. Serdecznie i ciepło :-) Krysia
Anna_Para Opublikowano 29 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2009 Właśnie o telepatii mówię. Ty wiesz...Pozdrawiam cieplutko! Para
Rekomendowane odpowiedzi