Pan Pani Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 chciałam szczerości s z c z e r o ś c i a ty? z ironią w głosie znów skłamałeś, gdy spytałam o miłość
Alicja Powroźnik Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 s-seks z-zmysły c-ciało z-złość e-erotyka r-romans o-orgazm ś-ślad c-cięcie i-idiotka tak to czasem bywa uczmy się na błędach pozdrawiam ciepło
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 chciałam szczerości - to proszę s-łabe z-wyczajne c-ieńkie z-użyte e-ch, znów ta miłość r-aczej o-ryginalne to nie jest ś-wiat cierpi i ja c-ierpię i-dę stąd do następnego wiersza zobaczenia
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 takie nico... pozdrawiam
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Do tego kolejne rozwinięcie w wykonaniu następnego Komentatora i widać, że słowo ma wiele (!) znaczeń. Może jeszcze pokusić się na roszyfrowanie : "separacji"? A.
Witold Marek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 "chciałam szczerości - to proszę s-łabe z-wyczajne c-ieńkie z-użyte e-ch, znów ta miłość r-aczej o-ryginalne to nie jest ś-wiat cierpi i ja c-ierpię i-dę stąd chciałam szczerości s z c z e r o ś c i a ty? z ironią w głosie znów skłamałeś, gdy spytałam o miłość" Za kompilację wiersza i komentarza przepraszam autorów, nie ma w niej cienia cynizmu. Zrobiły na mnie wrażenie jako całość. W takiej właśnie kolejności. Komentarz pomocniczo szkicuje sytuację; wiersz prowokuje. Pozdrawiam :)
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 o właśnie, gdyby wiersz wyglądał tak, jak to przedstawił Pan Witold, padłbym na kolana, ze śmiechu i zachwytu :)
Rekomendowane odpowiedzi