SiO2 Opublikowano 25 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 ja i Ty, jedno i drugie między nami przepaść magnetyczna bariera słowo jak zakazany owoc tylko cisza i parę spojrzeń mimowolnie kierowanych nawzajem serce mówi, że nic więcej nie trzeba aby jednoznacznie stwierdzić że przeciwieństwa się przyciągają
kasiaballou Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piękne milczenie, wymowne milczenie, ciepłe milczenie - piękny wiersz - dziękuję, że miałam... sposobność przeczytać. pozdrawiam kasia :) p.s. fajny nick ;)
Judyt Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 hm..zależy jaki to rodzaj milczenia, ale ten chyba nieszkodliwy zdaje się, fajno nawet, chociaż ta przepaść może przerażać, J. (: płoniaście
teresa943 Opublikowano 25 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2009 sadząc po wstępie, to milczenie wydaje się "lodowate", mimo, że razem a jednak "przepaść", "bariera"...pointa w/g mnie jest tylko refleksją o przyciąganiu przeciwieństw, ale ...być może się mylę... serdecznie pozdrawiam :-) Krysia
Pan_Biały Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy to o miłości od pierwszego skromnie wyszło, może i dobrze pozdrowienia dla Szkła r
Anna_Para Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 Spokojnie, bez koneptycznej maniery, ładnie. W poincie- coś by się przydało, ale cóż, nie każda pointa musi strzelać z armaty. Pozdrawiam i współodczuwam z peelem! Para
Rekomendowane odpowiedzi